21.3 C
Koprivnica
Utorak, 8. listopada 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Otvoren javni poziv

Grad Koprivnica objavio natječaj za sufinanciranje programa u kulturi, potpore od 1000 do čak 26.000 eura
G

Na temelju prijedloga Kulturnog vijeća koje će stručno vrednovati i ocjenjivati prijavljene programe i projekte, gradonačelnik Mišel Jakšić donosi odluku o dodjeli financijskih sredstava

Ne propustite

Grad Koprivnica objavio je javni poziv za dodjelu sredstava za programe koji će se u kulturi na području grada održavati u 2025. godini.

Na ovaj javni poziv mogu se prijaviti umjetničke organizacije, samostalni umjetnici, udruge te druge fizičke i pravne osobe.

Iznosi kojima će se financirati prijavljeni programi različiti su po kategorijama, pa će se tako do 26.000 eura sufinancirati programi iz područja dramske umjetnosti, glazbene umjetnosti i audiovizualne djelatnosti.

Sredstvima do 13.000 eura sufinancirat će se glazbeno-scenska umjetnost, vizualna umjetnost i kulturno-umjetnički amaterizam, a iznosima do 8000 plesna umjetnost, digitalna umjetnost, interdisciplinarne i nove umjetničke i kulturne prakse te transverzalna područja odnosno međunarodna kulturna suradnja i mobilnost, pristup i sudjelovanje u kulturi, raznolikost kulturnih izričaja, poduzetništvo u kulturnim i kreativnim industrijama i digitalizacija u području kulture.

Iznosom do 5500 eura sufinancirat će se nakladnička djelatnost i književnost, a do 1000 eura ostale kulturne djelatnosti.

Kako stoji u pozivu na temelju prijedloga Kulturnog vijeća koje će stručno vrednovati i ocjenjivati prijavljene programe i projekte, gradonačelnik Mišel Jakšić donosi odluku o dodjeli financijskih sredstava.

Svaki prijavitelj može prijaviti najviše jedan program, rok za prijavu je do 15. studenoga zaključno s 23:59 sati, a više informacija možete saznati na stranicama grada.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Korisna sredstva

POTICAJI Đurđevac poduzetnicima daje i do 5000 bespovratnih eura

Grad Đurđevac i ove godine nastavlja s kontinuiranim osiguravanjem sredstava za potpore u razvoju poduzetništva na području Grada Đurđevca. Kako...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×