17.4 C
Koprivnica
Nedjelja, 6. listopada 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Uspjeh mlade sportašice

Lara Blažeković osvojila titulu prvakinje Balkana!
L

Hrvatska reprezentacija zauzela je četvrto mjesto u ekipnom poretku

Ne propustite

Lara Blažeković, hrvačica Hrvačkog kluba Podravka, okitila se naslovom prvakinje Balkana na Prvenstvu Balkana za uzraste hrvačica i hrvača do 15, 17 i 20 godina.
Nastupila je u uzrastu starijih djevojčica odnosno hrvačica starosti do 15 godina, i to u kategoriji 42 gdje je došla do najvišeg postolja.
Nakon prošlogodišnjeg srebra ove godine Lara je napravila iskorak u plasmanu i ogroman napredak u tehničkoj efikasnosti. U prilog tome govori pet čistih pobjeda uz bodovnu razliku s 52 osvojena tehnička boda te samo jedan izgubljeni.
Uz Laru, za hrvatsku reprezentaciju medalje su još osvojile Mia Kovač (zlato do 50 kg), Ajla Kadriji (bronca do 50 kg) i Lana Pezić (srebro do 62 kg). Isto tako uz vodstvo trenera Dinka Kremića hrvatska reprezentacija zauzela je četvrto mjesto u ekipnom poretku.
FOTO: HK Podravka
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Najranjiviji dobili priliku

FOTO Domagoj želi u Hedoni ostati do mirovine: Ekipa je super, radim sve treba i što mogu, a poslije pomažem roditeljima oko vinarije

Domagoj Posavec (23) najnoviji je zaposlenik Hedone, poduzeća u kojem je polovica zaposlenih osoba s invaliditetom. Radi u tiskari...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×