15.5 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 7. listopada 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Dugotrajni radovi

HOĆE LI NAPOKON? Doznajemo kad bi se trebala otvoriti Pavelinska za promet, stanarima je već dosta radova
H

Preostali dio Pavelinske ulice, od spoja s Gažijevom do Ulice Frana Galovića, nije predviđen za obnovu u sklopu projekta Aglomeracije.

Ne propustite

Znate li kad su počeli radovi na aglomeraciji u Pavelinskoj u Koprivnici? Bit će tome točno, ako ne i malo više od godinu i pol dana. Ova, ne tako velika, no ipak važna prometna “žila” grada još uvijek je u radovima, a kad će oni završiti pokušali smo otkriti kod mjerodavnih.

– Radovi u Pavelinskoj ulici u Koprivnici u sklopu projekta poboljšanja vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Koprivnica u dijelu podzemnih instalacija su odrađeni. Asfaltiran je veći dio prometnice i pješačkih staza. Također, odradili smo veći dio sanacije zelenih površina, a preostaje asfaltirati spoj s Franje Gažija. To je oko 200 metara kvadratnih – rekli su nam investitori iz KC Voda.

Otkrili su kako su prošli tjedan bili s predstavnicima Uprave tvrtke Radnik, izvođača radova te je utvrđeno da će se spoj s Gažijevom asfaltirati i do kraja urediti ovog tjedna. Naravno, čim, kako kažu vremenski uvjeti budu dozvoljavali, odnosno kad prestanu oborine. Činjenica jest da je posljednjih tjedana kiša odugovlačila radove, a kako to da sve već traje godinu i pol dana nije lako objasniti. Jedan od razloga je i manjak radne snage, pogotovo kod podizvođača glavnog izvođača. Isto tako, u Pavelinskoj se gradila velika retencija za prihvat većih količina oborina kako bi se spriječile poplave – pa ćemo, bude li odradila ono što joj je cilj nekako lakše “istrpjeti” to što smo se prilično načekali.

pavelinska
Pavelinska – napokon! // Foto: Ivan Brkić

– Preostali dio Pavelinske ulice, od spoja s Gažijevom do Ulice Frana Galovića, nije predviđen za obnovu u sklopu projekta aglomeracije. Taj dio asfaltirat će se i urediti sredstvima Grada Koprivnice, također čim vremenski uvjeti budu dozvoljavali – poručili su, iz čega se može zaključiti da bi Pavelinska mogla biti otvorena krajem ovog tjedna ili početkom drugog, dok od spoja s Gažijevom ovisi o planovima grada.

DOZNAJEMO Ništa od prometa u Pavelinskoj ove godine, dio ulice bit će prohodan u veljači 2024., a cijela tek na ljeto

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nesreća

KRŠ I LOM Pijana vozačica zabila se u drugi automobil, poslala je tri osobe u bolnicu

Pijana vozačica izazvala je prometnu nesreću u kojoj je bilo i ozlijeđenih osoba, a sve se dogodilo u susjednoj...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×