21.3 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 7. listopada 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Dva "alkića"

NEVIĐENO Nesreća u Virju zbunila i policiju, pijani vozač “odradio” dobar posao udarivši vozilom drugoga!
N

Uhićen je 31–godišnji vozač, dok je 27–godišnji vozač zadržan u prostorijama policije do otrježnjenja.

Ne propustite

Rijetko viđena nesreća dogodila se jučer kasno u noći, oko 23.20 u Virju u Gajevoj ulici. Naime, tamo je 27–godišnji vozač upravljao osobnim automobilom koprivničke registarske oznake i to pod “gasom” od 1,08 promila.

– On je zbog neprilagođene brzine vozilom udario u osobni automobil koprivničke registarske oznake kojim je u istom smjeru upravljao 31–godišnji vozač za vrijeme kada mu je vozačka dozvola rješenjem Policijske uprave koprivničko-križevačke ukinuta zbog prikupljenih negativnih prekršajnih bodova. Također, očitana mu je koncentracija alkohola od 1,56 promila – potvrdila je policija i dodala kako su obojica nakon prometne nesreće otišla s mjesta događaja te su naknadno pronađeni.

Dodajmo i kako je u prometnoj nesreći ozlijeđeno pet putnika u jednom osobnom automobilu. Obojici vozača je vađena krv i izuzet urin zbog utvrđivanja prisutnosti alkohola u organizmu. Uhićen je 31–godišnji vozač, dok je 27–godišnji vozač zadržan u prostorijama policije do otrježnjenja. Policija nastavlja kriminalističko istraživanje.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Post festum

NAKON TUČNJAVE U CENTRU Policija za ePodravinu: Koprivnica je sigurna, manjine sigurno nisu glavni krivac za probleme

Koprivničku javnost, pogotovo one koji su se zatekli u tom trenutku u centru grada, prilično je uznemirila prošlotjedna masovna...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×