10.7 C
Koprivnica
Utorak, 15. listopada 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Nova žalba

Koprivnički sudac oslobodio oca za zlostavljanje djece, tužitelji se žalili – sad će mu opet suditi, ali ne smije isti sudac!
K

Odvjetništvo iz Koprivnice se, naravno žalilo, a Županijski sud u Osijeku usvojio žalbu.

Ne propustite

Pet godina zatvora prijetilo je 42-godišnjem Podravcu nakon što je protiv njega dignuta optužnica za grubo zanemarivanje dvoje djece, a potom slučaj došao i na sud. Koprivnički sudac, na iznenađenje tužiteljstva, oslobodio je muškarca krivnje za kazneno djelo.

Odvjetništvo iz Koprivnice se, naravno žalilo, a Županijski sud u Osijeku usvojio žalbu te ukinuo presudu kojom je Općinski sud u Koprivnici oslobodio optužbe 42-godišnjaka.

– Optužnicom se okrivljenog 42-godišnjaka tereti da je od 2015. do 2018. godine u mjestu kraj Koprivnice, počinio navedena kaznena djela na štetu svoje dvoje maloljetne djece – napominju tužitelji i dodaju kako je osječki sud prihvatio njihove argumente.

– Utvrdio je da je odluka o oslobađanju okrivljenika bila pogrešna i neutemeljena jer je neprihvatljivo svako namjerno nanošenje fizičke i psihičke neugode djetetu. Slijedom toga je viši sud vratio predmet prvostupanjskom sudu na ponovno suđenje, ali pred drugim sucem – doznajemo u odvjetništvu.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Galerija Bešenić

Đurđevac bogatiji za novu galeriju, Danijela Bešenić: Posvećena je mom ocu, osim njegove, tu je i zavidna zbirka drugih umjetnika

Đurđevac je od prošlog tjedna bogatiji za jednu novu galeriju. Kako su poručili iz đurđevačke Gradske uprave, otvorena je...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×