17.9 C
Koprivnica
Utorak, 8. listopada 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Rekorder

Divljao na poznatoj cesti s kamerom, “poduplao” je ograničenje
D

Koprivničko-križevačka policija je tijekom vikenda provodila pojačani nadzor prometa

Ne propustite

Čak 131 na sat jurio je vozač automobila koji je u nedjelju prolazio kroz Sveti Ivan Žabno, odnosno Ulicu Braće Radić, gdje je ograničenje 70. Riječ je inače o poznatoj “ravnici” gdje vozači učestalo probijaju ograničenje, a postavljena je i kamera. On je ujedno i rekorder vikenda po brzini.

Koprivničko-križevačka policija je tijekom vikenda provodila pojačani nadzor prometa, a kontrolirali su se i alkoholizirani vozači. Najviše je napuhao biciklist u Starigradu, malo iza ponoći u nedjelju. Taj je 34-godišnjak “napuhao” 2,77 promila.

Osim neslavnog dvojca, policija je utvrdila 187 prometnih prekršaja. Od toga je bilo 88 prekršaja prekoračenja dopuštenih brzina kretanja, 18 prekršaja upravljanja vozilima pod utjecajem alkohola, 21 prekršaj nekorištenja sigurnosnog pojasa, četiri prekršaja nepropisnog korištenja mobitela i četiri prekršaja upravljanja neregistriranim i tehnički neispravnim vozilima i dva prekršaja upravljanja vozilima za vrijeme izrečene zabrane.

Općina i Dom zdravlja prodaju stan od 75m2 za samo 26.700 eura!

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Jesenska kombinacija

Elegantna i lijepa Koprivničanka krala je pažnju u centru, jasno je i zašto

Elegantna i usklađena, ova nam je lijepa Koprivničanka privukla oko objektiva u centru grada. Jesenska paleta boja već se neko...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×