18.5 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 28. listopada 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Šest prekršaja

Koprivničancu 2610 eura kazne – na Lenišću vozio pijan, bez vozačkog te se “rasuo” na cesti
K

Dobio je četiri mjeseca za platiti kaznu, a naravno, ima i mogućnost žalbe na prvostupanjsku presudu. 

Ne propustite

Koprivničanac (40) morat će iskeširati najmanje dvije prosječne hrvatske plaće za seriju prometnih prekršaja koje je počinio na svojem motociklu honda usred grada.

Nepravomoćno je kažnjen s nešto više od 2610 eura za čak šest prometnih prekršaja, no krenimo redom. Sredinom kolovoza lani u popodnevnim satima vozio je na Lenišću hondu pod utjecajem od 1,44 promila alkohola. Vozio je, navodi se, u smjeru kafića 048 te zbog nepažnje u kočenju izgubio nadzor i pao na cestu. Policija je “otkrila” i kako nije uopće položio vozačku A kategorije niti je vozio osigurani motocikl. Naravno, motocikl nije uopće bio ni registriran. Osim toga, policajci su utvrdili kako su mu prednja i stražnja guma bile “ćelave”, to jest bile su potpuno istrošene.

Najviša pojedinačna kazna bila je za vožnju bez vozačkog ispita 900 eura, a najmanja od 90 eura što nije stavio ispravne gume. Dobio je četiri mjeseca za platiti kaznu, a naravno, ima i mogućnost žalbe na prvostupanjsku presudu.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

21. IZDANJE

FOTO/VIDEO Predstavljen novi Koprivnički godišnjak, 12.000 primjeraka od danas stiže u sandučiće

Po već nekoj uhodanoj tradiciji, priprema za proslavu još jednog gradskog rođendana promocija je Koprivničkog godišnjaka, informativnog biltena koji...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×