24.6 C
Koprivnica
Četvrtak, 10. listopada 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Traje istraga

Zabio se u kolonu kao “sivonja” s 1,76 promila. Mladi vozač stradao u naletu pa završio u koprivničkoj bolnici
Z

Ozlijeđen je 21-godišnji vozač, a u kakvom je stanju zasad još nije poznato.

Ne propustite

Nema dana, a da retke crne kronike ne pune nedokazani vozači, kolokvijalno “mamlazi”, koji na cestu izlaze u pijanom stanju. Jedan od takvih jučer je skrivio prometnu.

– Negdje oko 19.20 sati u mjestu Novi Glog na širem križevačkom području 31-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom križevačke registarske oznake. Nije držao razmak
prilikom vožnje u koloni pa je udario osobni automobil križevačke registarske oznake kojim je upravljao 21-godišnji vozač – navode u policiji te ističu kako su obojica sletjela s kolnika.

– Ozlijeđen je 21-godišnji vozač, a u kakvom je stanju zasad još nije poznato. Vozač koji se zaletio bio je pod utjecajem alkohola od 1,76 promila i u Općoj bolnici Koprivnica vađena mu je krv i izuzet urin zbog utvrđivanja točne koncentracije alkohola u organizmu. Potom je i uhićen, a mi nastavljamo istragu – dodali su u PU.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Jazz From the Woods

Još jedna koncertna jazz poslastica ovog petka u Koprivnici, dolaze svjetski poznati glazbenici

Ovog petka, 11. listopada koprivnička publika ponovno ima priliku uživati u izvedbama izuzetnih jazz glazbenika u sklopu jesenskog dijela...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×