20.7 C
Koprivnica
Četvrtak, 10. listopada 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Jazz From the Woods

Još jedna koncertna jazz poslastica ovog petka u Koprivnici, dolaze svjetski poznati glazbenici
J

Na koncertu u Koprivnici pridružit će im se i Marko Churnchetz, jedan od vodećih slovenskih suvremenih glazbenika

Ne propustite

Ovog petka, 11. listopada koprivnička publika ponovno ima priliku uživati u izvedbama izuzetnih jazz glazbenika u sklopu jesenskog dijela ciklusa Jazz From the Woods.

U Koprivnicu ovoga puta stižu glazbenici iz Slovenije, Austrije i Srbije okupljeni u sastavu Gavro Kvartet koji je prošle godine osnovao slovenski gitarist Tilen Gavranović. Bend uz njega čine i Lenart De Bock saksofon, Miloš Čolović kontrabas te Andreas Reisenhofer bubnjevi.

– Njihov novi album Let’s Wait and See na kojem gostuju svjetski poznati trubač Jim Rotondi te pijanist Marko Churnchetz bit će objavljen 9. listopada, a već dan kasnije bend kreće na turneju u sklopu koje će nastupiti u Austriji, Njemačkoj, Hrvatskoj, Češkoj i Sloveniji – rekli su organizatori.

Na koncertu u Koprivnici pridružit će im se i Marko Churnchetz, jedan od vodećih slovenskih suvremenih glazbenika koji je već više od 10 godina prisutan na međunarodnoj jazz sceni. Živio je u New Yorku gdje je snimao i nastupao s poznatim imenima njujorške jazz scene među kojima su i Jonathan Kreisberg, Mike Moreno, Billy Hart, Seamus Blake, Marcus Gilmore, Rez Abbasi, Mark Shim, Alex Sipiagin, Joe Locke i mnogi drugi.

Koncert će se održati u Lucky baru s početkom u 21 sat, a ulaz je slobodan.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Gradsko vijeće

Jakšić o gospodarstvu: Prihodi i stopa zaposlenosti najbolji u četvrt stoljeća, imamo 2 zaposlena na jednog umirovljenika

U tijeku je još jedna sjednica koprivničkog Gradskog vijeća. Na dnevnom redu nema rebalansa proračuna, no zato će se...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×