24.6 C
Koprivnica
Četvrtak, 10. listopada 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Dječji tjedan

Mališani “rešetali” gradsku upravu: Kad će vanjski bazeni, hoćemo li dobiti još koje dječje igralište…?
M

U Koprivnici se Dječji tjedan obilježava se uvijek prvog punog tjedna u mjesecu listopadu, a ove godine je to od 7. do 13. listopada.

Ne propustite

U povodu obilježavanja Dječjeg tjedna u Koprivnici, zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž te pročelnici Ana Mlinarić i Dario Jembrek ugostili su naše školarce koji su pripremili pregršt pitanja. “Kako je to biti zamjenica gradonačelnika i volite li svoj posao? Što Vam je najteže, a što najlakše za odraditi na poslu? Slušaju li Vas na poslu? Hoće li se izgraditi još koje dječje igralište u gradu? Hoće li se izgraditi vanjski bazeni?”, bila su to samo neka od brojnih pitanja na koja su spremno odgovarali u gradskoj upravi.

U Koprivnici se Dječji tjedan obilježava se uvijek prvog punog tjedna u mjesecu listopadu, a ove godine je to od 7. do 13. listopada. Savez društava Naša djeca Hrvatske, kao nositelj Akcije „Gradovi i općine – prijatelji djece“, odredio je zajedničku temu ovogodišnjeg Dječjeg tjedna u Hrvatskoj koja je posvećena tradicionalnim vještinama, a sve aktivnosti provode se pod nazivom „Životno-praktične i tradicionalne vještine“.

Pročelnica Ana Mlinarić
Zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

dan u vrtiću

Počinju radovi na dogradnji vrtića u Kloštru Podravskom za još dvije skupine, L. Presečan: Imamo jako dobar stručni tim za rad s djecom

Općina Kloštar Podravski veliko je gradilište. Od najmodernije tržnice čija je izgradnja u tijeku do projekata Termi Kloštar te...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×