18.5 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 28. listopada 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Nepravomoćno

Draž (23) u Peterancu slupao prijateljev auto pa pobjegao. Nije uopće ni smio sjesti za upravljač Opela!
D

Osim toga zabranili su mu i vožnju na tri mjeseca, iako zapravo uopće nema vozačku dozvolu i ne bi uopće smio voziti.

Ne propustite

Gotovo 2000 eura kazne dobio je 23-godišnjak iz jednog mjesta nedaleko Koprivnice nakon što je u Peterancu skrivio prometnu nesreću i pobjegao. On je, doznajemo, vozio prijateljev automobil. Ovaj se vozač, naravno ima pravo žaliti na presudu.

– U popodnednim satima potkraj studenog 2022. godine vozio je prijateljev Opel. Vozio je Radićevom te prilikom skretanja u raskrižju izgubio nadzor nad vozilom i sletio s ceste. Završio je u polju, udario autom u prometni znak i potom napustio mjesto nesreće – navode na Sudu i dodaju kako mladić uopće nije imao položenu B kategoriju.

Upravo zbog vožnje bez dozvole kazna je tako velika, u protivnom bi morao platiti samo 620 eura za nesreću i bijeg s mjesta. Osim toga zabranili su mu i vožnju na tri mjeseca, iako zapravo uopće nema vozačku dozvolu i ne bi uopće smio voziti. Inače radi se o već prekršajno kažnjavanom mladiću za kojeg Sud smatra da bi novčana kazna i zabrana upravljanja automobilima morali utjecati na njegovo ponašanje.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

21. IZDANJE

FOTO/VIDEO Predstavljen novi Koprivnički godišnjak, 12.000 primjeraka od danas stiže u sandučiće

Po već nekoj uhodanoj tradiciji, priprema za proslavu još jednog gradskog rođendana promocija je Koprivničkog godišnjaka, informativnog biltena koji...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×