12.4 C
Koprivnica
Petak, 11. listopada 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Ima li tko trijezan?

U Stiski se tukli pod teškim “gasom”, zakrvili se zbog gluposti. Pijana supruga jednog od njih dobila letvom po glavi
U

Nakon toga drugi je sudionik otišao u smjeru obiteljske kuće, a potom je opet prvi krenuo prema njemu.

Ne propustite

Dvojica prijatelja dobro su prošla na sudu, nakon što su kažnjeni svaki sa 120 eura zbog narušavanja javnog reda i mira. Oni su se mrtvi pijani mlatili, a u tom sukobu deblji kraj izvukla je i supruga jednog od njih jer je dobila letvom po glavi.

– Dogodilo se to 24. veljače 2024. oko 16.30 sati u Đurđevcu, u Stiski. Prvi od njih imao je 2,54 promila alkohola u krvi, a prijatelj mu iz mjesta pored Novigrada Podravskog 1,87 promila. Prvi je, bez povoda i razloga fizički napao drugog, udarivši ga nekoliko puta otvorenim dlanovima u prsa – navodi se u presudi.

Nakon toga drugi je sudionik otišao u smjeru obiteljske kuće, a potom je opet prvi krenuo prema njemu. No, ovaj put drugi se nije dao smesti pa je prvi krenuo u napad, udarivši ga jednom u glavu – dao mu je šamarčinu.

– Zatim je uzeo drvenu letvu i s istom nekoliko puta u tijelo udario prvookrivljenog koji je sve počeo iz čista mira. Potom je jednom udario u glavu suprugu prvookrivljenog koja se umiješala u sukob s 0,98 promila alkohola – navodi se.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Kvalifikacije

FOTO Hrvatska reprezentacija u Koprivnici se bori za Euro, pogledajte kako je na Apašu

Mlada hrvatska reprezentacija idućih dana igra dvije utakmice za odlazak na EURO 2025, a obje se igraju u Koprivnici....
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×