10.7 C
Koprivnica
Utorak, 15. listopada 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Novčana kazna

Koprivničanka se opustila u kleti u Starigradu, policija prekinula feštu i rastužila ju
K

Time je remetila mir i spokojstvo susjeda - smatrala je policija, pa i sud koji joj je odredio prekršajni nalog. 

Ne propustite

Jedna će 52-godišnja Koprivničanka morati platiti kaznu od 90 eura nakon što joj je policija uskratila feštu u jednoj kleti u Starigradu. Naime, kako doznajemo iz presude, ona je potkraj kolovoza protekle godine, pola sata prije ponoći narušavala javni red i mir.

– U jednom je vikend objektu u mjestu Starigrad, glasno puštala muziku sa zvučnika koji su bili ugrađeni u vikend objektu. Time je remetila mir i spokojstvo susjeda – smatrala je policija, pa i sud koji joj je odredio prekršajni nalog.

Kazna, minimalna, inače iznosi 300 eura, no Sud je smatrao da je i ova dovoljna. Nije poznato što se orilo iz zvučnika, no susjedima je to očito smetalo.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Galerija Bešenić

Đurđevac bogatiji za novu galeriju, Danijela Bešenić: Posvećena je mom ocu, osim njegove, tu je i zavidna zbirka drugih umjetnika

Đurđevac je od prošlog tjedna bogatiji za jednu novu galeriju. Kako su poručili iz đurđevačke Gradske uprave, otvorena je...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×