10.2 C
Koprivnica
Srijeda, 16. listopada 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Veselje za mališane

Staro igralište ide u povijest, uskoro kreću radovi na novom pored nogometnog igrališta
S

Početak radova se očekuje sljedeći tjedan.

Ne propustite

Već smo pisali kako su Općini Koprivnički Ivanec odobrili putem natječaja bivšeg Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade 22.500 eura za uređenje novog dječjeg igrališta, postavljanje novih sprava i ograde u naselju Pustakovec, pored nogometnog igrališta.

– Sredstva su odobrena na temelju rezultata na natječaju Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade, za projekte usmjerene uređenju i opremanju dječjih igrališta na javnim površinama jedinica lokalne samouprave u 2024. godini. Upravo smo ovih dana odradili uvođenje u posao izvođača radova. Ukupna vrijednost je 43.602 eura s PDV-om, a ostatak cijene će podmiriti Općina iz svojeg Proračuna – naveo je načelnik Zoran Vrabelj.

Početak radova se očekuje sljedeći tjedan, a nakon završetka će se staro dječje igralište s dotrajalim spravama, koje se nalazi kod društvenog doma u naselju Pustakovec, ukloniti.

Plac za novo igralište
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Kad je stigao

Podravska policija upravo je zaustavila mladog vozača, imao je “samo” 16 negativnih bodova

Nevjerojatno, ali istinito. Podravska je policija zaustavila mladog vozača koji je uspio skupiti već 16 negativnih bodova. Bilo je...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×