10.7 C
Koprivnica
Utorak, 15. listopada 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Intervju

Mario Kovačević o stanju na ljestvici: Generacije su gradile ovaj klub, ne smijemo ga odvesti u provaliju
M

Potvrdio je kako je ova sezona teška, a teška je hrvatska liga i nema laganih protivnika. O sljedećem protivniku, Hajduku, misli samo najbolje.

Ne propustite

Mario Kovačević, čovjek koji je preporodio Slaven Belupo, igrački, a nadamo se uskoro i rezultatski ističe kako ga još uvijek boli “onaj nesretni poraz protiv Gorice”.

Kovačević je dao intervju za klupske stranice i kazao kako sigurno nije lako bilo ni njegovom prethodniku (Radeljić op.a.), jer se jedna ekipa pripremala, a druga počela prvenstvo. Vjeruje da su sad na dobrom putu, a roster za dizanje imaju.

– Pokazali smo da možemo sa svima igrati, pobijedili smo Dinamo, koji je u tom trenutku bio prvi, pa nam je došla Rijeka, koja je, također, bila prva, ali nitko od njih se nije naigrao kod nas. Sad nam dolazi Hajduk, koji je trenutno prvi i nadamo se da ćemo nastaviti ovaj naš lijepi niz – dodao je Kovačević te naveo kako ne zna hoće li na kraju biti četvrti, peti ili deveti no zna da deseti ne smiju biti.

Potvrdio je kako je ova sezona teška, a teška je hrvatska liga i nema laganih protivnika. O sljedećem protivniku, Hajduku, misli samo najbolje.

– Stvarno ima dobru ekipu, Gattuso je to vrlo dobro posložio, imaju dobar kostur ekipe, imaju Rakitića i Livaju, koji su po meni dva najbolja igrača naše lige, tako da nisu slučajno na vrhu. Uostalom, nisu izgubili u ovih devet kola – respektira Kovačević Bile.

Mario Kovačić
Mario Kovačević // Foto: Ivan Balija

Nažalost, protiv Hajduka ovu nedjelju neće biti Agbekpornua zbog kartona, ni Crepulje koji je ozlijeđen. Ulaznice, podsjećamo, idu u prodaju SUTRA.

– Generacije i generacije su gradile ovaj klub i na nama je da tim putem nastavimo, a ne da crnim slovima budemo upisani kao oni koji su ga odveli u provaliju. Situacija nije lagana, devet kola je prošlo, a mi smo posljednji, no uhvatili smo priključak i ima nade za nas, a smatram da je zajedništvo tu ključno – zaključio je Kovačević intervju.

Cijene za Hajduk na Apašu od 20 do 50 eura, za članove znatno povoljnije, evo kad će ići u prodaju!

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Galerija Bešenić

Đurđevac bogatiji za novu galeriju, Danijela Bešenić: Posvećena je mom ocu, osim njegove, tu je i zavidna zbirka drugih umjetnika

Đurđevac je od prošlog tjedna bogatiji za jednu novu galeriju. Kako su poručili iz đurđevačke Gradske uprave, otvorena je...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×