19.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Županijske lige

Tehničar i Sloga otvaraju drugi dio sezone, nastavlja se drugoligaški troboj
T

Ne propustite

Gotovo četiri mjeseca prošla su od posljednjih županijskih nogometnih dvoboja. Bilo je to sada već davnog 15. studenoga prošle godine. Prijelazni rok također je iza nas, a odrađene su i zimske pripreme.

Proljetni dio koprivničko-križevačkih županijskih nogometnih liga subotnjom će utakmicom u Cvetkovcu otvoriti domaći Tehničar i Sloga iz Koprivničkog Ivanca. Domaćin je u prvom ovosezonskom dvoboju s uvjerljivih 5:0 rastužio Ivančane, a nakon priprema odrađenih u susjednom Bolfanu, igrači Tehničara prvi će puta ove godine stupiti na travnjak u Cvetkovcu.

Nedjelja se nastavlja derbijem začelja između Bratstva i Panonije, a uzbudljivo će biti i u jutarnjem susretu Osvita i Legrađana.

Vrlo važna utakmica za rasplet sezone odigrat će se u Svetom Ivanu Žabnom. Domaći Tomislav ugošćuje četvrtoplasiranu Dravu iz Novigrada Podravskog. Dvije momčadi dijeli samo jedan bod, a puni plijen osigurao bi ostanak u vrhu prvoligaške ljestvice.

Momčad Križevaca uvelike je pojačala sastav, a napad na gornji dio tablice započinju u Ždali protiv Prekodravca. Drugoplasirani Kloštrani putuju uvijek neugodnom Fugaplastu, dok će se u Podravskim Sesvetama susresti Drava i molvarska Mladost.

U Drugoj ŽNL i dalje se nastavlja cijelosezonski troboj. Tomislav iz Drnja, Ferdinandovac i Tehnika smješteni su u samo dva boda, što samo po sebi naglašava važnost svake utakmice.

Vodeći i neporaženi Tomislav gostovat će kod osnažene Mladosti iz Sigeca, Ferdinandovac u Vojakovcu kod Viktorije, a Tehnika odlazi u Glogovnicu na obračun protiv domaćeg Poleta.

Trećeligaške momčadi Tehničara B i Gornje Rijeke vodeće su u svojim skupinama, a put do kvalifikacija za viši rang započinju protiv Zagorca, odnosno Mladosti iz Velikog Ravena.

PRVA ŽNL, 14. KOLO:

12. ožujka, 15.00: Tehničar 1974 – Sloga.

13. ožujka, 15.00: Tomislav SIŽ – Drava NP, Fugaplast – Mladost KP, Prekodravac – Križevci, Drava PS – Mladost M, Bratstvo – Panonija, Osvit – Graničar L (10.00)

REDOSLIJED: 1. Tehničar 1974 35, 2. Mladost KP 27, 3. Graničar L 22, 4. Drava NP 21, 5. Tomislav SIŽ 20…

DRUGA ŽNL, 14. KOLO:

13. ožujka, 15.00: Reka – Lipa, Viktorija – Ferdinandovac, Polet – Tehnika, GOŠK – Miklinovec, Mladost S – Tomislav D, Mladost KB – Omladinac, Hrvatski bojovnik – Starigrad (14.00).

REDOSLIJED: 1. Tomislav D 33, 2. Ferdinandovac 32, 3. Tehnika 31, 4. Lipa 26, 5. Starigrad 22…

TREĆA ŽNL, 12. KOLO:

Skupina KOPRIVNICA

13. ožujka, 15.00: Tehničar 1974 B – Zagorec, Udarnik – Sabarija, Rasinja – Rudar, Močile – Jedinstvo, Drava PS – Podravec.

REDOSLIJED: 1. Tehničar 1974 B 24, 2. Podravec 24, 3. Sabarija 22, 4. Jedinstvo 19, 5. Rudar B 18…

Skupina KRIŽEVCI

13. ožujka, 15.00: Ratar – Dragovoljac, Sokol – Mladost C, Radnički – Ruševac, Kalnik – Prigorje, Gornja Rijeka – Mladost VR.

REDOSLIJED: 1. Gornja Rijeka 28, 2. Kalnik 27, 3. Ratar 22, 4. Čvrstec 21, 5. Sokol 17…

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

kaos na cestama

Kakav lik! Pijan k’o zemlja vrludao po mraku na električnom romobilu

Susjedna Policijska uprava Varaždinske županije imala je pune ruke posla tijekom proteklog vikenda. Policijski službenici iz Ludbega u nedjelju su...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×