15.2 C
Koprivnica
Srijeda, 16. listopada 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Dalmacija Ultra Trail

FOTO Benyamin Vuk trčao 123 kilometra na dalmatinskom kršu, osvojio drugo mjesto
F

Bez obzira na kameniti teren pogledi koji su se pružali su jedni od najljepših koji se mogu vidjeti na utrci

Ne propustite

Članovi Atletskog kluba Koprivnica trčali su poznatu trail utrku Dalmacija Ultra Trail na kojoj su sudjelovali natjecatelji iz čak 38 država.

– Staze smo prolazili po teškom i zahtjevnom terenu Omiške Dinare krša. Ove staze su jedne od najtežih u trail trčanju. Bez obzira na kameniti teren pogledi koji su se pružali su jedni od najljepših koji se mogu vidjeti na utrci – rekli su iz AK Koprivnica.

Najuspješniji od koprivničkih trkača bio je Benyamin Vuk koji je trčao stazu Mountain DUT u dužini od 123 kilometra s 5600m+. Na ovoj je utrci sudjelovalo 67 natjecatelja od kojih je samo 39 uspješno završilo utrku. Vuku je za ovu utrku bilo potrebno 17 sati i 21 minuta i s tim rezultatom je osvojio ukupno drugo mjesto.

Dodajmo kako je Silvija Podoreški trčala stazu Easy DUT u dužini od 10.8 kilometara zauzevši ukupno 60. mjesto, te 23. u ženskom poretku, dok je Ana Vuk trčala stazu River DUT u dužini od 20.53 kilometra zauzevši ukupno 33. mjesto, te osmo u ženskom poretku.

Damir Podoreški trčao je stazu Ethno DUT u dužini od 30 kilometara, a koju je završio ukupno deveti s vremenom od tri sata i četiri minute.

Foto: AK Koprivnica
Foto: AK Koprivnica
Foto: AK Koprivnica
Foto: AK Koprivnica

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

ITU Mehanizam

Općinama stiže 1,5 milijuna eura, radovi u Sigecu već počinju, Derdić: U suradnji s Koprivnicom razvijamo Podravinu

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU financirat će radove na tri biciklističke staze u susjednim općinama u sklopu ITU...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×