15.2 C
Koprivnica
Srijeda, 16. listopada 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
svadba za pamćenje

FOTO/VIDEO Mladenci Dino i Monika ušli u salu uz pjesmu koju nitko nije očekivao, neke su bacili u trans, a neke ostavili u čudu
F

Tradicionalni zvukovi više nisu jedini izbor, a Dino i Monika su to savršeno demonstrirali.

Ne propustite

Proteklog vikenda u hotelu Zlatan u Koprivnici, Dino Kavgić iz Koprivničkih Bregi i njegova odabranica Monika iz Miklinovca iznenadili su svoje uzvanike neobičnim i modernim odabirom pjesama za svoj veliki dan, a upravo zbog toga su dospjeli na portale i postali medijski eksponirani.

Par, koji inače živi u Rijeci, vjenčao se u crkvi svetog Nikole u Koprivnici, a njihova svadbena proslava ušla je u sjećanje gostiju kao jedna od onih o kojoj će se dugo pričati.

Svatko tko je prisustvovao ovome vjenčanju očekivao je klasičan ulazak mladenaca u svečanu dvoranu, no Dino i Monika odlučili su biti originalni. Umjesto tradicionalnih pjesama, za ulazak u salu izabrali su hit “Fantazija” popularnog hrvatskog trap izvođača Grše. Dok su mlađi uzvanici oduševljeno zaplesali čim su čuli poznate ritmove, stariji su ostali zbunjeni, stojeći za stolovima i razmjenjujući poglede. Ova smjela odluka bila je prvi nagovještaj da se na ovoj svadbi neće pridržavati uobičajenih normi.

Ovaj je trenutak simbolizirao sve veći trend modernih svadbi na kojima mladenci biraju pjesme koje odražavaju njihov osobni ukus, često se odmičući od klasičnih balada i tradicionalne tamburaške glazbe. Trap i moderni hip-hop sve su češći odabiri, posebice među mlađim generacijama, koje žele svadbene trenutke učiniti što autentičnijima.

Njihov prvi ples bio je ipak tradicionalniji, uz pjesmu S tobom našao sam sreću.

– Bilo je još iznenađenja kroz večer, Monika je osmislila igru glazbene stolice, a umjesto bacanja buketa, gošće su imale strugalicu koja je jednoj donijela sreću – smije se Dino i ne vjeruje kako je s Fantazijom njihova svadba postala medijski hit.

Uzvanici su, kaže nam Dino, rekli da na boljoj svadbi nisu nikad bili.

Ovo vjenčanje također pokazuje kako se mijenjaju trendovi u odabiru glazbe na svadbama. Sve više parova poseže za modernim žanrovima poput trapa, želeći unijeti osobnu notu u najvažniji dan svog života. Tradicionalni zvukovi više nisu jedini izbor, a Dino i Monika su to savršeno demonstrirali.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

ITU Mehanizam

Općinama stiže 1,5 milijuna eura, radovi u Sigecu već počinju, Derdić: U suradnji s Koprivnicom razvijamo Podravinu

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU financirat će radove na tri biciklističke staze u susjednim općinama u sklopu ITU...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×