11.3 C
Koprivnica
Četvrtak, 17. listopada 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
ekipno prvenstvo

FOTO Naši mladi tenisači uspješni na još jednom natjecanju, osvojili sve od zlata do bronce
F

Postignutim  rezultatima TK Koprivnica je iza TK Feniks iz Daruvara proglašen najuspješnijim klubom ekipnog prvenstva za 2024

Ne propustite

Proteklog vikenda, na terenima TK Franjo Punčec u Čakovcu, odigrano je ekipno prvenstvo regije Sjever za djecu do osam, devet i deset godina. Članovi Teniskog kluba Koprivnica natjecali su se u sve tri konkurencije, s jednom ekipom po kategoriji. Najmlađi natjecatelji opet su postigli sjajne rezultate.

Ekipa do 10 godina u konkurenciji dvanaest ekipa zauzela je treće mjesto. Za ekipu TK Koprivnica nastupili su Mark Dombaj, Ivan Lokotar, Ivan Gregurina i Dautanec Ana.

Ekipa do devet godina TK Koprivnica osvojila je drugo mjesto u konkurenciji od 15 ekipa, a nastupili su Ivan Lokotar, Sitar Lucija, Ante Dautanec i Gregurina Ivan.

Ekipa do osam godina u konkurenciji 15 ekipa osvojila je prvo mjesto i ponovno, već četvrtu godinu zaredom postala prvak regije. Za TK Koprivnica do osam godina nastupili su Ivan Gregurina, Ante Dautanec i Lucija Sitar.

Postignutim  rezultatima TK Koprivnica je iza TK Feniks iz Daruvara proglašen najuspješnijim klubom ekipnog prvenstva za 2024.

Foto: TK Koprivnica
Foto: TK Koprivnica
Foto: TK Koprivnica
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

To nije sve

“Gandalf” Miro u Polo utrpao sedmero prijatelja, policija mu u Peterancu poručila: Ne možeš proći!

Bio je petak navečer, ne znamo jesu li krenuli u izlazak ili na večer bridža, no jedno je sigurno...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×