11.3 C
Koprivnica
Četvrtak, 17. listopada 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
To nije sve

“Gandalf” Miro u Polo utrpao sedmero prijatelja, policija mu u Peterancu poručila: Ne možeš proći!
"

Gdje se Miro trenutno nalazi ne znamo, no u evidenciji presuda njegovo se ime više ne spominje. 

Ne propustite

Bio je petak navečer, ne znamo jesu li krenuli u izlazak ili na večer bridža, no jedno je sigurno – policija je efikasno prekinula avanturu ove podravske osmeročlane družine. Na njenom čelu pravi čarobnjak Miro, 40-godišnjak gandalfskih manira i moći s obzirom da je u VW Polo uspio ugurati čak sedmero svojih prijatelja, uglavnom istih prezimena.

Policija ih je zatekla u prometu u studenom lani, oko 21.05 sati u Radićevoj u Peterancu.

– Nije bio vezan sigurnosnim pojasom i prevozio je više osoba od dopuštenog broja osoba upisanih u prometnoj dozvoli – piše u presudi, a mi doznajemo kako su se u minijaturni polo naredali S.O., G.O., Lj. O., D. O., B. O., Z. O. i vjerovali ili ne M. B.!

Osim toga kad je puhao, napuhao je 1,39 promila alkohola, a test je, doznajemo, okrivljeni “čarobnjak” vlastoručno potpisao i na njega nije imao primjedbi. Za alkohol je dobio 600 eura kazne, za čarobnjaštvo i prijevoz osmero ljudi u polu 20 eura, a za činjenicu da nije brinuo o vlastitoj sigurnosti nevezanjem pojasa još 70 eura. Dobio je usto i zabranu vožnje B kategorije na dva mjeseca od pravomoćnosti rješenja.

gandalf
Ilustracija // Foto: Internet

Pustolovine ovog podravskog vozača tu nisu stale. Nije poput Gandalfa postao ni pametniji, a ni moćniji pa je ponovno zaustavljen samo tjedan dana kasnije nedaleko svog doma u jednom mjestu kod Koprivnice. Tada mu je drager izmjerio 1,5 promila, a ni taj put nije bio vezan sigurnosnim pojasom. Za te je prekršaje dobio tri mjeseca zabrane vožnje i ukupno 690 eura novčane kazne. Gdje se Miro trenutno nalazi ne znamo, no u evidenciji presuda njegovo se ime više ne spominje.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Sajmeni dan u Đurđevcu

FOTO Cvijeće i aranžmani skuplji nego prošle godine, prodavači: Kakve su cijene u trgovinama, naše povećanje je neznatno

Kiša je danas od ranog jutra neumorno padala na području cijele Podravine. Tako je bilo i u Đurđevcu gdje...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×