18.5 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 28. listopada 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Liga Sjeverozapad

BERBA MEDALJA Karatisti Podravke uspješni u Špišić Bukovici, vratili se s 12 medalja
B

Karatisti Podravke sad se pripremaju za državno prvenstvo u borbama, a o tome ćemo izvjestiti idući tjedan. 

Ne propustite

Drugo kolo Karate lige Sjeverozapad održano je u nedjelju u Sportskoj dvorani Osnovne škole August Cesarec u Špišić Bukovici. Organiziracije se prihvatio Karate klub Bilogora, a sudjelovalo je više od 200 natjecatelja iz 16 klubova s područaja šest županija.

Koprivnički karatisti ponovno su oduševili nastupima. Uspješni su bili članovi KK Podravke, osvojivši 12 medalja. Bila su tu tri zlata, četiri srebra i pet brončanih odličja. U katama zlatima su se okitile Sofia Hontić i Lora Barać, dok je Sofija Šandor bila srebrna. Tessi Sedlanić pripala je bronca, a Eni Čičin-Mašansker srebro te Tei Piljak bronca.

Uspješni su bili Podravkini karatisti i u borbama. Tek šestogodišnji Lucas Ružić u svom prvom natjecanju okitio se srebrom iako je s druge strane imao znatno veće protivnike. Zlatni je bio pak Noa Knežević, Izak Hontić uzeo je broncu, a Rino Alihodžić dvije brončane medalje. Bartol Trnski bio je srebrni, a Toma Benić unatoč dobrim borbama ovaj put nije uspio uzeti medalju. Karatisti Podravke sad se pripremaju za državno prvenstvo u borbama, a o tome ćemo izvjestiti idući tjedan.

karatisti podravke
Već idući dan svi su bili spremni za trening
Lucas (6) uzeo je srebro u borbama s većim protivnicima
Buduće nade karatea u kategoriji mini cicibanke
Sudjelovalo je više od 200 karatistica i karatista
Lucas je spreman za borbu!
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

NK Graničar Đurđevac

Đurđevački Graničar s trenerom Vodanovićem proživljava renesansu: Dečki nisu zaboravili igrati nogomet, trebalo im je samo vratiti samopouzdanje

Nogometaši đurđevačkog Graničara ovog su vikenda na domaćem terenu s 3:0 svladali Rudar iz Murskog Središća. Bila ja ovo...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×