11.6 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 28. listopada 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
giveaway

Za vas imamo ulaznice za Veliku martinjsku špelanciju
Z

Ne propustite

Pred nama je još jedna Velika martinjska špelancija, 17. u nizu, a domaćin je Đurđevac.

Vinski biškupi i simpatizeri dobre kapljice okupit će se u subotu u 18 sati na đurđevačkoj Gradskoj tržnici. Jedva čekamo još jednu feštu u povodu nadolazećeg Županijskog martinja, a čija je namjera humanitarna jer će se prikupljati prilozi za Udrugu Mali princ.

Na Špelanciju dolazi svih 15 vinarskih udruga s područja županije, a Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije vam poklanja četiri puta po dvije ulaznice za županijsko Martinje.

Kako do ulaznica, saznajte na Facebooku portala ePodravina.hr

Špelanciju, kao i dosad, organizira županijska Turistička zajednica uz podršku Koprivničko-križevačke županije i Turističkih zajednica gradova u kojima se održava. Promotivne cijene određene su i za martinjski gastro meni, a sve će zabavljati tamburaški sastav Dangube.

U subotu nova Velika martinjska špelancija, Kožarić: Nema vina bez ljubavi, to će se vidjeti u Đurđevcu

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

prigoda

[IMENDANI] Siniša i Tina danas slave imendan!

Siniša i Tina današnji su slavljenici. Siniša je iskrena, inteligentan, prirodan, nepristran, vješt i primamljiv čovjek. Tina je promišljena, instinktivna, draga...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×