11.6 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 28. listopada 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Supersport HNL

Slaven sutra igra vrlo bitnu utakmicu protiv Šibenika. Nema Santinija, a otpao je i naš Caimacov
S

Kad biste prošli svlačionicom ili bili na treningu, pogledali utakmicu Slavena teško da biste mogli steći dojam da se radi o zadnjoj ekipi lige. Atmosfera je još uvijek optimistična. 

Ne propustite

Petak, 18 sati, koprivnički stadion I. K. Apaš, utakmica 11. kola Supersport HNL-a Slaven Belupo – Šibenik. Nema dvojbe, ovo je jedna od onih utakmica koje, želiš li što mirnije dočekati zimu – moraš dobiti! Naravno, pita se tu nešto i Šibenik koji ima čak šest bodova više od Farmaceuta, međutim svi alibiji padaju u vodu jer Slaven ima kvalitetu.

Pokazale su to utakmice kod kuće protiv Dinama, Rijeke pa i Hajduka koju smo izgubili, a možda nismo trebali. Ipak, Šibenik je bitniji od Splićana. Kod gostiju neće biti kartonirane, opasne špice Santinija što je dobro, ali trener Mario Kovačević odgovara kako Šibenik ima i drugih kvalitetnih igrača te da treba utakmici pristupiti krajnje ozbiljno.

– Dobra je vijest da se vraća Agbekpornu, Crepulja nije još na 100 posto od ozljede no vjerujem da će kandidirati za sastav. Caimacova nema, vratio se s reprezentativnog nastupa s lakšom ozljedom, igrao je protiv Hajduka i sad mora odmarati da se to zaliječi. Nadam se da ćemo ga imati za utakmicu protiv Lokomotive – navodi Kovačević koji ističe da je Šibenik promijenio trenera te da moraju detaljnije proučiti što to znači u igri.

Mario Kovačević i Dominik Kovačić
Teško da bi netko mogao zaključiti da je Slaven zadnji na ljestvici // Foto: Valentino Štefanek

“Nije to nikakva povijesna utakmica, ima još dosta do kraja”, otprilike je dodao trener Farmaceuta no dao do znanja da iako nema apsolutnog pritiska – na pobjedu moraju ići.

Kad biste prošli svlačionicom ili bili na treningu, pogledali utakmicu Slavena teško da biste mogli steći dojam da se radi o zadnjoj ekipi lige. Atmosfera je još uvijek optimistična.

– Igrači su svjesni da imamo kvalitetu i znaju da ne zaslužujemo biti ovdje gdje jesmo. Naravno, ne igra se za dojam nego bodove pa nam je sutra prilika da to i promijenimo – dometnuo je stoper Kovačić koji se odlično snašao u novoj sredini i uz Božića se ustalio kao prva opcija na stoperskim pozicijama.

FOTO Novi direktor Slavena Vedran Bači otvoreno o svojim planovima i stanju u klubu

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

prigoda

[IMENDANI] Siniša i Tina danas slave imendan!

Siniša i Tina današnji su slavljenici. Siniša je iskrena, inteligentan, prirodan, nepristran, vješt i primamljiv čovjek. Tina je promišljena, instinktivna, draga...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×