18.5 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 28. listopada 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
idemo u lumini

Vikend za sva čula: Gastronomija, kultura i zabava u Lumini centru
V

U petak, 25. i u subotu, 26. listopada posjetite Lumini centar i uživajte u bogatoj ponudi na Sajmu domaćih proizvoda! Očekuje vas više od 30 izlagača – obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, proizvođača i malih obrtnika.

Ne propustite

Dođite i kušajte domaće suhomesnate proizvode, sočne sireve, bučino ulje, kolače, najslađi med i proizvode od meda, pekmeze, zimnice, umake, proizvode od kupina, svježe i liofolizirano voće, povrće… i još svašta domaće! 

Uz bogatu gastro ponudu, očekuje vas i ponuda nakita od poludragog kamenja, dječjih igračaka, tekstilnih rukotvorina. Pronađite sve za svoj dom – ručno rađen pribor za kućanstvo, biljke u terarijima, dekoracije, prirodne svjećnjake i mirisno cvijeće za dom i vrt! 

Kako bi sajamski doživljaj bio potpun, kada vi obilazite štandove i isprobavate domaće proizvode – očekuje vas kulturna poslastica. Nastupi i defile Kulturno-umjetničkog društva Hrvatskih željeznica u subotu u 11 sati i Centra tradicijske kulture Varaždin u subotu u 18 sati.

Najmlađe pozivamo da oslobode maštu na našoj već dobro poznatoj Bučijadi! Očekuje ih bogat program rezbarenja buča, kreativnih radionica i mozgalica, jesenskog facepaintinga i XL memory. Dok roditelji uživaju u domaćim proizvodima, djeca će se zabavljati i stvarati prekrasne uspomene u petak od 16h do 19h i u subotu u jutarnjem terminu od 10h do 13h i u popodevnom terminu od 16h do 19h.

Opustite se u jesenskom vikendu uz bogatu ponudu za cijelu obitelj, napunite cekere s finim domaćim proizvodima i podržite naše proizvođače. Uživajte u kreativnim radionicama za djecu, kušajte ukusne delicije i provedite vrijeme u ugodnoj atmosferi jer po domaće idemo u Lumini!

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

21. IZDANJE

FOTO/VIDEO Predstavljen novi Koprivnički godišnjak, 12.000 primjeraka od danas stiže u sandučiće

Po već nekoj uhodanoj tradiciji, priprema za proslavu još jednog gradskog rođendana promocija je Koprivničkog godišnjaka, informativnog biltena koji...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×