11.6 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 28. listopada 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Opasno

U PODRAVINI Građanin šetao pa pored ceste u smeću našao tromblonsku minu!
U

Minu je preuzeo djelatnik policije iz protueksplozijske zaštite.

Ne propustite

Netko je čini se na odlagalište smeća bacio tromblonsku minu, a nasreću istu je pronašao savjesni građanin koji je to dojavio policiji. U PU su potvrdili kako je jučer jedan mještanin u Budrovcu pored ceste na divljem deponiju pronašao tromblonsku trenutnu minu.

– Minu je preuzeo djelatnik policije iz protueksplozijske zaštite. Opet podsjećamo građane na Akciju „Manje oružja, manje tragedija“, koja omogućava građanima dobrovoljnu predaju zabranjenog i dozvoljenog oružja bez vremenskog ograničenja – rekli su i dodali kako protiv onih koji dragovoljno prijave oružje i eksplozivna sredstva nema sankcija.

– Također, apeliramo na građena da minsko-eksplozivna sredstva, oružje i streljivo ne odbacuju na odlagališta, razne deponije, šume i sl., već nazovu policiju na 192, koji će doći i preuzeti oružje. Streljivo ili minsko-eksplozivna sredstva.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

prigoda

[IMENDANI] Siniša i Tina danas slave imendan!

Siniša i Tina današnji su slavljenici. Siniša je iskrena, inteligentan, prirodan, nepristran, vješt i primamljiv čovjek. Tina je promišljena, instinktivna, draga...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×