18.5 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 28. listopada 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Nepravomoćno

KOPRIVNICA Zabranili mu ulazak u lokal pa prijetio baciti bombu: “Sve ću vas izrešetati kalašnjikovim!”
K

Bilo je to u lipnju ove godine oko 23.20 sati ispred noćnog kluba.

Ne propustite

Jedan će mladić morati paziti što radi kako ne bi završio u zatvoru nakon nepravomoćne presude po kojoj je dobio dvije godine uvjetnog zatvora. On je, naime prilikom noćnog izlaska prijetio dvojici muškaraca u jednom koprivničkom klubu – smrću!

Bilo je to u lipnju ove godine oko 23.20 sati ispred noćnog kluba.

– Od strane zaštitara zapriječen mu je bio ulaz u navedeni noćni klub. Kako bi zastrašio zaštitara, ali i gosta najprije je rekao da će baciti bombu u noćni klub i da je to rupa. Potom je vikao da će sve izrešetati sa kalašnjikovim – navode na Sudu i dodaju:

– Gostu je zatim rekao da će ga “noć progutati” i gestikulacijom je pokazivao da će mu odrubiti glavu prelazeći prstom preko svojeg vrata.

Za prijetnju svakome dobio je šest mjeseci zatvora, zajedno 10, no rok kušnje mu je dvije godine u kojem vremenu ne smije počitini kazneno djelo ili bi mogao u zatvor. Naravno, još se može žaliti na presudu ako misli da je nevin.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

21. IZDANJE

FOTO/VIDEO Predstavljen novi Koprivnički godišnjak, 12.000 primjeraka od danas stiže u sandučiće

Po već nekoj uhodanoj tradiciji, priprema za proslavu još jednog gradskog rođendana promocija je Koprivničkog godišnjaka, informativnog biltena koji...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×