18.5 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 28. listopada 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Akcija

Svaki četvrti auto u županiji u prekršaju, policija zaustavila čak 29 alkoholiziranih
S

Ne propustite

Tijekom subote na nedjelju na području Policijske uprave koprivničko-križevačke provedena je preventivno-represivna akcija nadzora „4 glavne ubojice u prometu“ i nadzora mladih vozača.

– Tom prilikom obavljen je nadzor 196 vozača te su utvrđena 53 prometna prekršaja, od čega 29 prekršaja upravljanja vozilima pod utjecajem alkohola. Za vrijeme akcije na području Policijske postaje Križevci zatečen je vozač koji je upravljao teretnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1,55 promila – potvrdila je policija.

Apeliraju na sve vozače da nakon konzumacije alkoholnih pića ne upravljaju vozilima u prometu na cesti jer alkohol negativno utječe na vozačke sposobnosti, čime se uvelike povećava mogućnost događanja prometnih nesreća i stradavanja osoba.

– Sve sudionike u prometu pozivamo na poštivanje prometnih pravila i propisa, a posebno mlade vozače – poručili su u PU.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

21. IZDANJE

FOTO/VIDEO Predstavljen novi Koprivnički godišnjak, 12.000 primjeraka od danas stiže u sandučiće

Po već nekoj uhodanoj tradiciji, priprema za proslavu još jednog gradskog rođendana promocija je Koprivničkog godišnjaka, informativnog biltena koji...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×