18.5 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 28. listopada 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Tučnjava

Potukli se pijani “mamlazi”, u tučnjavi lakše ozlijeđeni 26-godišnjak i 24-godišnjakinja koja je pokušala spriječiti sukob
P

Počinitelji prekršaja kažnjeni su novčanim kaznama od 300 eura.

Ne propustite

Pune ruke posla imali su policijski službenici jučer oko 1 sat u Ulici Stjepana Radića u Đurđevcu gdje je došlo do tučnjave.

Kako su istaknuli u Policijskoj upravi koprivničko-križevačkoj, za narušavanje javnog reda i mira odgovorna su trojica muškaraca starosti 27, 26 i 21 godinu. Oni su se pod utjecajem alkohola, verbalno i fizički sukobili. Prilikom obračuna lakše su ozlijeđeni 26-godišnjak i 24-godišnjakinja koja je pokušala spriječiti sukob.

– Nad uhićenom trojicom muškaraca proveden je žurni prekršajni postupak na Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Koprivnici, gdje je su počinitelji prekršaja kažnjeni novčanim kaznama od 300 eura – zaključili su.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Incident

Velika tučnjava u Koprivnici ispred poznatog dućana: “Izvukli su čovjeka i počeli ga mlatiti, cipelariti!”

Veliki sukob maloprije se dogodio na parkiralištu ispred koprivničkog Pevexa. Kako doznajemo, više osoba verbalno se i fizički sukobilo ispred...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×