18.5 C
Koprivnica
Subota, 4. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Veliki uspjesi

Lubrežanka Sara Kolak koplje bacila sve do Rija
L

Ne propustite

Još početkom mjeseca nastupila je u slovenskom Ptuju gdje je postavila i novi hrvatski rekord, no već na sljedećem natjecanju u Splitu ponovno ga je popravila.

Sara Kolak, lubreška bacačica koplja koja nastupa za riječki atletski klub Kvarner, proteklog je vikenda na Europskom bacačkom kupu u Rumunjskoj zauzela drugo mjesto. Koplje je letjelo sve do 58,11 metara.

Bio je to samo nastavak odličnih rezultata mlade Ludbrežanke. Još početkom mjeseca nastupila je u slovenskom Ptuju gdje je postavila i novi hrvatski rekord, no već na sljedećem natjecanju u Splitu ponovno ga je popravila.

U Ptuju je Sara koplje bacila 60,24 metra, dok je s 62,75 metra u Splitu ostvarila normu za ovogodišnje Olimpijske igre u brazilskom Rio de Janeiru.

Rezultati još više dobivaju na snazi kada se uzme u obzir Sarino izbivanje s bacališta od čak 15 mjeseci zbog operacije bacačkog ramena.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Užas

JE LI TO MOGUĆE Pogledajte što su “pametnjakovići” napravili pametnoj klupi kod Gimnazije

Neki su pametnjakovići, zapravo delinkventi ili možda pojedinac napravili pravu štetu na jednoj od pametnih klupa postavljenih u gradu....
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×