13.2 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Treća HNL

Koprivničanci se nadaju novoj domaćoj pobjedi, Ludbrežani gostuju kod trećeg BSK-a
K

Ne propustite

U 19. kolu Treće HNL Istok Koprivnica će na Gradskom stadionu ugostiti Belišće i tražiti drugu proljetnu pobjedu, dok se Podravina na teškom gostovanju u Bijelome Brdu nada prvom bodu, ili barem pogotku, u nastavku sezone.

Nakon teškog poraza u gostima kod Bjelovara, Koprivnica u 19. kolu Treće HNL Istok u nedjelju, 20. ožujka, s početkom u 15 sati, dočekuje Belišće, momčad koja je s 4:1 bila bolja u prvom međusobnom susretu ove sezone.

Jednakim rezultatom koprivnički Zeleni stradali su i u prošlome kolu protiv Bjelovara, no Gradskim stadionom još uvijek odzvanja uvjerljivih 6:1 protiv Višnjevca, što je i više nego dobra najava novog domaćinstva.

Ludbreška Podravina ovoga proljeća još ne zna za bodove, a u nedjelju, 20. ožujka, putuje u Bijelo Brdo na okršaj protiv trećeplasiranog BSK-a. U izrazito zahtjevnom rasporedu Ludbrežani su bez bodova, ali i bez pogodaka, ostali protiv Međimurja, Slavije i Marsonije, a već nakon BSK-a očekuje ih i uvijek neugodna Mladost iz Ždralova. Nedjeljna utakmica na rasporedu je u 15 sati.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Upravo

FOTO Sudar Mercedesa i Škode na poznatom koprivničkom raskrižju, policija je na terenu

Prometna nesreća dogodila se maloprije na raskrižju Starogradske ulice i Ulice kraljice Jelene u Koprivnici. Kako doznajemo, sudarili su se...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×