18.5 C
Koprivnica
Subota, 4. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Još jedno priznanje

Atletičarki Sari Kolak uručena stipendija Grada Ludbrega
A

Ne propustite

Odluka je donesena na temelju Sarinih rezultata i postignuća na atletskim borilištima u koja se ubraja i plasman na ovogodišnje Olimpijske igre u brazilskom Rio de Janeiru.

Kopljašica Sara Kolak primat će mjesečnu stipendiju, u razdoblju od deset mjeseci, Grada Ludbrega u iznosu od 700 kuna. Odluka je donesena na temelju Sarinih rezultata i postignuća na atletskim borilištima u koja se ubraja i plasman na ovogodišnje Olimpijske igre u brazilskom Rio de Janeiru.

Nakon izbivanja od 15 mjeseci zbog ozljede ramena, Sara se vratila novim hrvatskim rekordom, ali i normom za nadolazeću Olimpijadu. Rekordnih 62,75 metara bacila je početkom mjeseca na natjecanju u Splitu, što je ujedno i drugi rezultat ove godine u svijetu, te prvi u kategoriji kopljašica do 23 godine.

– Izuzetno smo ponosni na Saru. Grad Ludbreg je uz nju jer vjerujemo da je ovo tek početak jedne prekrasne sportske priče – rekao je ludbreški gradonačelnik Dubravko Bilić.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Užas

JE LI TO MOGUĆE Pogledajte što su “pametnjakovići” napravili pametnoj klupi kod Gimnazije

Neki su pametnjakovići, zapravo delinkventi ili možda pojedinac napravili pravu štetu na jednoj od pametnih klupa postavljenih u gradu....
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×