18.7 C
Koprivnica
Četvrtak, 2. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Karting: Uskoro liga sjeverozapadne Hrvatske
K

Ne propustite

Karting klub Koprivnica održao je redovnu godišnju skupštinu na kojoj se pojavilo više od pedeset vozača, sudaca i ljubitelja karting sporta.

Osim redovnog godišnjeg izvješća o rezultatima u protekloj sezoni, koja je ocjenjena kao vrlo dobrom, i financijskog izvješća raspravljalo se i usvojeno je pokretanje nove karting lige koja bi okupljala vozače iz sjeverozapadne Hrvatske, što bi omasovilo karting sport i znatno ga pojeftinilo.

Ujedno, u Karting klubu Koprivnica pokreće se škola kartinga kako bi se mladi daroviti vozači susreli s osnovama ovog sporta, a odlična je vijest da bi se čak tri utrke u ovoj sezoni mogle voziti u Koprivnici.

Nova karting sezona trebala bi krenuti početkom travnja, a prve krugove koprivnički karting vozači ovisno o vremenskim prilikama odvozili bi na poligonu Auto Kluba Koprivnica za dva tjedna.

izvor: Radio Drava

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Traje do kraja svibnja

DOBRA VIJEST Danas kreće isplata povrata poreza kojemu se veseli više od 830 tisuća Hrvata, izračunajte koliko ćete dobiti

Danas počinje isplata povrata poreza! Do kraja mjeseca očekuje se isplata povrata po godišnjem obračunu poreza na dohodak za 2023....
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×