15.9 C
Koprivnica
Četvrtak, 2. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Misli odlaze na utorak

Trener Kopić nakon Rijeke: Ovo je najrealniji rezultat
T

Ne propustite

Mislim da smo odigrali kvalitetnu utakmicu. Prvo poluvrijeme bili smo bolja momčad, a u drugom je Rijeka preuzela dominaciju, iako nisu došli do nikakvih izglednih prilika – rekao je trener Željko Kopić.

Trener koprivničkog prvoligaša Slavena Belupa, Željko Kopić, nakon jučerašnjeg prvenstvenog ogleda protiv drugoplasirane Rijeke nije skrivao zadovoljstvo viđenim, dodavši kako momčad protiv istog protivnika u utorak u uzvratu polufinala Hrvatskoga kupa želi ostvariti svoj plan.

U 29. kolu MAXtv Prve lige Slaven Belupo ugostio je Rijeku, a mreže su u devedeset minuta ostale mirne. Bio je to četvrti ovosezonski prvenstveni remi u međusobnim susretima ovih dviju momčadi, a ujedno i peta od šest utakmica koliko će ukupno odigrati.

– Mislim da smo odigrali kvalitetnu utakmicu. Prvo poluvrijeme bili smo bolja momčad, a u drugom je Rijeka preuzela dominaciju, iako nisu došli do nikakvih izglednih prilika. Taktički smo odradili sve ono što smo se dogovorili. Ova utakmica nam je dobar uvod u ono što nas čeka u utorak – rekao je nakon utakmice Kopić te dodao kako je rezultat 0:0 u ovom slučaju i najrealniji.

Igrom gostiju, drugoplasirane momčadi lige koja se se bori za naslov, nije mogao biti zadovoljan trener Matjaž Kek. Riječani su prvi udarac prema koprivničkim vratima uputili tek u 29. minuti susreta, a od odlaska u zaostatak spašavao ih je vratar Vargić.

– Nismo dobro ušli u u takmicu. U prvome poluvremenu sve duge lopte bile su kod domaćih. Bili smo prespori i bilo je premalo kretanja u napadu. Našim greškama njima smo davali lopte iz kojih su nastajale opasne polukontre. U drugom poluvremenu bilo je dobro i radili smo dobar pritisak, ali treba još odlučnije u završnici – kazao je Kek, istaknuvši da je utakmica u utorak možda i najvažnija u ovom dijelu sezone.

Domaća publika dugo nije vidjela ovako kvalitetan i rastrčan Slaven Belupo, što je rezultiralo i brojnim ovacijama, pa čak u nekim trenucima i ponekim skandiranjem.

– Kroz cijelu sezonu pokazali smo određenu dozu nestabilnosti i sigurno da gledatelji jednom vide dobru prezentaciju, jednom lošiju i to ne može ustabilit priču da bude potpuna pozitiva i da ti ljudi dođu i vesele se, znajući da će u svakoj utakmici to biti pravo. Naravno da sam danas sretan zbog tih ljudi, oni su to prepoznali i nagradili nas kvalitetnom atmosferom – zaključio je Željko Kopić.

Uzvratna utakmica polufinala Hrvatskoga kupa na rasporedu je već u utorak, 5. travnja, kada će Rijeka ponovno doputovati na Gradski stadion i braniti prednost od 2:1 iz prvog susreta.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Upravo

FOTO Sudar Mercedesa i Škode na poznatom koprivničkom raskrižju, policija je na terenu

Prometna nesreća dogodila se maloprije na raskrižju Starogradske ulice i Ulice kraljice Jelene u Koprivnici. Kako doznajemo, sudarili su se...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×