12.6 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Koprivnički gitaristi izvrsni u Poreču!
K

Ne propustite

Na netom održanom gitarističkom natjecanju „2. Porečki tirando„ nastupilo je i pet mladih koprivničkih gitarista koji su ostvarili i više nego izvrsne rezultate. Najveće iznenađenje priredio je najmlađi gitarist, desetogodišnji Eric Vidović, učenik 2. razreda Glazbene škole Fortunat Pintarić u klasi profesora Antonia Rumenovića, koji je na svojem prvom natjecanju briljantnim nastupom doslovno „pomeo“ konkurenciju te je osvojio prvo mjesto i prvu nagradu u 1. kategoriji gdje su nastupali učenici do 12 godina.

Odličan nastup odradio je i Vanja Posavec, učenik 4. razreda Srednje glazbene škole u Varaždinu koji je u 3. kategoriji učenika do 19 godina osvojio prvo mjesto i drugu nagradu dok je u istoj kategoriji Matija Kučić, učenik 3. razreda Srednje Glazbene škole u Križevcima osvojio treću nagradu.

Izvrsnim rezultatima pridružili su se i Jan Samaržija učenik 4. razreda i Vedran Kučić učenik 5. razreda, oboje učenici Glazbene škole Fortunat Pintarić u Koprivnici u klasi profesora Antonia Rumenovića koji su u 2. Kategoriji učenika do 15 godina osvojili druge nagrade te 4. Odnosno 5. mjesto u ukupnom poretku.

Osvojena prva mjesta u ukupnom poretku Erica Vidovića i Vanje Posavca , jednog sadašnjeg i jednog bivšeg učenika glazbene škole Fortunat Pintarić u Koprivnici u klasi profesora Antonia Rumenovića istaknula su Koprivnicu kao grad iz kojeg su nastupili najbolji gitaristi na natjecanju s obzirom da je na natjecanju nastupilo preko 50 gitarista iz cijele Hrvatske u tri solo kategorije a u dvije kategorije prva su mjesta pripala upravo koprivničkim gitaristima. Postignuti rezultati još jednom su u prvi plan izbacili profesora Antonia Rumenovića, jer postignuti su rezultati direktna posljedica njegova sustavnog i prije svega kvalitetnog rada sa učenicima u Glazbenoj školi Fortunat Pintarić s obzirom da su svi nagrađeni učenici njegovi sadašnji ili pak bivši đaci.

Čestitamo!

Eric Vidović i prof. Rumenović prije nastupa na natjecanju

Vanja Posavec

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Upravo

FOTO Sudar Mercedesa i Škode na poznatom koprivničkom raskrižju, policija je na terenu

Prometna nesreća dogodila se maloprije na raskrižju Starogradske ulice i Ulice kraljice Jelene u Koprivnici. Kako doznajemo, sudarili su se...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×