9.9 C
Koprivnica
Subota, 27. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Glavni junak pobjede

Muzafer Ejupi: Zasluženo smo u finalu
M

Ne propustite

Veliku ulogu u pobjedi odigrali su i mnogobrojni domaći navijači koji su svaki potez znali nagraditi. Gromoglasnim pljeskom nagradili su i Slavenova napadača prilikom izlaska iz igre, a kao i cijela ekipa, i Ejupi je iznimno zahvalan na podršci tijekom cijelog susreta.

Slaven Belupo jučerašnjom se pobjedom protiv Rijeke u uzvratnom susretu polufinala Hrvatskog nogometnog kupa po drugi puta u svojoj povijesti plasirao u finale. Prvi puta Farmaceuti su isto učinili 2007., također svladavši Riječane u polufinalu. Protivnika u finalnom dvoboju saznat će danas nakon uzvratne utakmice Dinama i Hajduka koja počinje u 17.30 sati.

Nakon jedne od najboljih utakmica Slavena Belupa uopće, teško je izdvojiti ikoga osim cijele momčadi, no titulom igrača utakmice okitio se Muzafer Ejupi. Najbolji strijelac Slavena Belupa ove sezone, s 12 pogodaka u prvenstvu te 2 u kupu, još je jednom razveselio mnogobrojne domaće navijače.

Osim vodećeg pogotka u 43. minuti utakmice, Ejupi je bio ključan čovjek i kod drugog. Velikom borbom oduzeo je loptu Rijekinu stoperu Samardžiću i izborio slobodni udarac koji je minutu kasnije u gol pretvorio Ozobić.

– Prije svega, svi smo bili maksimalno koncentrirani i odradili smo sve zadatke koje nam je trener dao. Zasluženo smo u finalu – rekao je nakon utakmice Ejupi.

Ejupijev pogodak stigao je u pravo vrijeme, dvije minute prije kraja prvoga dijela, što je sigurno pridonijelo nestabilnosti riječke momčadi.

– Ne mora značiti da je taj gol odlučio tijek utakmice jer konačni rezultat je plod truda i zasluga cijele momčadi – kaže drugi stijelac MAXtv Prve lige.

Veliku ulogu u pobjedi odigrali su i mnogobrojni domaći navijači koji su svaki potez znali nagraditi. Gromoglasnim pljeskom nagradili su i Slavenova napadača prilikom izlaska iz igre, a kao i cijela ekipa, i Ejupi je iznimno zahvalan na podršci tijekom cijelog susreta.

– Naravno da nam to puno znači. Naši rezultati natjerali su navijače da se vrate na tribinu i daju nam podršku – rekao je.

Potvrdu protivnika u finalu Farmaceuti će dobiti danas, u srijedu, u večernjim satima, nakon druge polufinalne utakmice između Dinama i Hajduka koja počinje u 17.30 sati na Maksimiru. Prvi dvoboj rezultatom 2:0 pripao je Zagrepčanima, pa će Hajduk u Zagrebu tražiti pravo čudo ne bi li izborio megdan protiv Koprivničanaca.

– Finale je sasvim drugačija utakmica od svih ostalih. To je jedna utakmica, 90 minuta. Imamo mnogo vremena do tada, trebamo se maksimalno pripremiti i idemo odigrati najbolje što možemo. Naravno da želimo pobijediti, zašto ne – rekao je Muzafer Ejupi.

Finale Kupa na rasporedu je 10. svibnja u Osijeku, a u međuvremenu Slavenaše očekuje šest prvenstvenih ogleda. Prvi od njih odigrat će se već nadolazećeg vikenda. U subotu, 9. travnja Koprivničanci gostuju u Zagrebu protiv četvrtoplasirane Lokomotive.

– Jedino što nam ostaje je da odradimo ostatak prvenstva, da se koncentriramo na finale, i nadam se da ćemo na kraju uspjeti i osvojiti – zaključio je Ejupi.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Svečana sjednica

Prekrasna Mirjana i ovog puta oduševila, jedan odjevni komad odjeće posebno se istaknuo

Ove srijede Križevci su slavili rođendan. Tako su brojni uzvanici iz ormara izvukli prekrasne modne kombinacije. Ravnateljica koprivničkog Doma zdravlja, Mirjana...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×