12.9 C
Koprivnica
Subota, 27. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Slaven Belupo: Petković otišao, Roy Ferenčina nasljednik?
S

Ne propustite

Nakon subotnjeg poraza od Rijeke u Koprivnici, Mile Petković podnio je ostavku na mjesto trenera Slavena Belupa.

Iz izvora bliskih klubu doznaje se da je glavni kandidat za njegova nasljednika Roy Ferenčina, bivši igrač Farmaceuta.

– Rezultat kojeg smo ostvarili je znatno ispod razine koju smo svi zajedno očekivali, stoga sam podnio ostavku nakon utakmice s Rijekom. Igrači su izgubili samopouzdanje na domaćem terenu nakon utakmica sa Cibalijom i Zagrebom prošle jeseni, a daleko bolje išlo nam je u gostima, gdje nismo izgubili utakmicu. Nadam se da će se momčad podići u sljedećim utakmicama i da će nešto napraviti i u polufinalu Kupa protiv Dinama, a ja ću biti Slavenov najvjerniji navijač – rekao je Petković u obrazloženju svoje ostavke.

Vodstvo Slavena Belupa će tijekom ponedjeljka odlučivati o novom treneru, a kandidat s najvećim izgledima je Roy Ferenčina, koji je trenutno bez angažmana. Koprivnička publika Ferenčinu pamti kao beskompromisnog borca koji je uvijek ostavljao srce na terenu. Kao trener je samostalno vodio Lokomotivu, a bio je i pomoćnik Elvisa Scorije u godini i pol njegova mandata u Slavenu Belupu.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Svečana sjednica

Prekrasna Mirjana i ovog puta oduševila, jedan odjevni komad odjeće posebno se istaknuo

Ove srijede Križevci su slavili rođendan. Tako su brojni uzvanici iz ormara izvukli prekrasne modne kombinacije. Ravnateljica koprivničkog Doma zdravlja, Mirjana...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×