24.6 C
Koprivnica
Utorak, 30. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

FOTO: Vlatka Pokos predstavila knjigu Koprivničancima
F

Ne propustite

Gošća sve popularnije koprivničke tribine “U Nautilusu sa…” u utorak, 15. ožujka bila je Vlatka Pokos. U razgovoru s Mladenom Pavkovićem predstavila je svoju knjigu “Život u raju”, koja je objavljena prije nekoliko mjeseci, ali još uvijek privlači iznimnu pozornost.

– Knjigu sam sama pisala, a kad je rukopis predan nakladniku osjećala sam se iznimno dobro, jer sam među ostalim odgovorila na mnogobrojne članke i tekstove koji su pisani o meni, a od kojih je većina iskrivljena i lažna – rekla je. Vlatka je pjevačku karijeru počela u Koprivnici (odrasla je u Sokolovcu) i to na “Prvom glasu Koprivnice”, koji je svojedobno organizirao voditelj ovih sve posjećenijih tribina. Prisjetila se i tog razdoblja, kad joj je glavna konkurentica bila Ivana Ranilović, a s kojom je i danas u vrlo dobrim odnosima. Pričala je i o svojim uspjesima na glazbenoj sceni, poglavito kao članica popularne grupe “Srebrna krila”, s kojom je pet godina nastupala u dvoranama u Hrvatskoj i na turnejama diljem svijeta. 1994. odlučila je krenuti u samostalnu karijeru, voditeljice i pjevačice.

Objavila je nekoliko albuma, sudjelovala na brojnim festivalima. Osvrnula se i na proteklo natjecanje “Dora”. Rekla je: “Ako bi koga trebalo promijeniti, onda bi svakako trebalo maknuti “voditelja” Aleksandra Kostadinova!”.

Tribinu organizira Udruga branitelja, invalida i udovica Domovinskog rata Podravke (UBIUDR), a u ponedjeljak, 28. ožujka u 19 sati gost će biti sarajevski pjevač i kantautor Seid Memić Vajta.

 

foro: Ivan Brkić

{vsig}vijesti/03-2011/110316-vpokos/{/vsig}

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Udruga Sjever Mladih

FOTO Stotinjak mladih čistilo Šodericu, Nikola Kovačec: Želimo potaknuti komunikaciju, druženje i igru

Udruga "Sjever Mladih" jučer je održala akciju čišćenja jezera Šoderice. Naime, jezero Šoderica nalazi se na zaštićenom području Regionalnog...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×