10.2 C
Koprivnica
Nedjelja, 5. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
kad se male ruke slože

FOTO Učenici, učiteljice i roditelji uredili školsko dvorište
F

Ne propustite

Radna akcija uređenja dvorišta Područne škole Starigrad održana je u u subotu, a organizirali su je Krešo Grgac, ravnatelj koprivničke Osnovne škole Braća Radić, Dijana Franjo-Čordaš, predstavnica roditelja, i učiteljice.

Cilj akcije bio je pobuđivanje interesa za prirodom kod učenika, stvaranje veze između učenika i prirode te poticanje učenika na brigu o biljkama.

Usto, nastojalo se učiniti urednim, zanimljivim, korisnim i poučnim mjesto koje služi za boravak učenika tijekom njihova slobodnog i nastavnog vremena.

Učenici će odsad moći uživati u šarolikom, mirisnom i cvjetnom okruženju, ali će se moći uskoro i zasladiti plodovima iz školskog dvorišta, odnosno šljivama, kruškama, trešnjama, ribizlom, smokvama, kupinama, malinama pa čak i borovnicama.

Sami učenici dali su svoj doprinos sadnjom jagoda i sijanjem ukrasnih tikvica. Svaki razred posadio je jednu gredicu jagoda, a svi zajedno posijali su zajedničku gredicu ukrasnih tikvica koje će im uljepšavati učionice u tmurne jesenske dane.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Prekrasna djevojka “zaustavila vrijeme” u centru grada, zebrasti uzorak nije nas ostavio ravnodušnima

Ova simpatična plavuša hrabro je odabrala ovu gotovo pa ljetnu haljinu. Ovaj zebrasti uzorak odličan je izbor za šetnju...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×