22.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

U petak prva sjednica novog saziva Radničkog vijeća Podravke
U

Ne propustite

Za petak ujutro sazvana je konstituirajuća sjednica novog saziva Radničkog vijeća Podravke. Na dnevnom su redu izvješće zamjenice predsjednika Izbornog odbora, te biranje novog predsjednika Radničkog vijeća i njegova zamjenika.

Kako nam je najavio PPDIV-ov Davor Vrbek – predsjednik još uvijek važećeg saziva, razgovarat će se i o predstavniku radnika u Nadzornom odboru kompanije.

 

Matija Hlebar, nositelj liste Skupine radnika kojoj je naknadnim pribrajanjem navodno nevažećih glasova oduzet jedna mandat i pribrojen PPDIV-u, rekao nam je da će njihovi kandidati doći na sjednicu. Odlučni su iskoristiti sve pravne mogućnosti kako bi se izborili za povrat oduzetog im mandata kojim im je ujedno uskraćena i većina u Radničkom vijeću.

Većinu tako trenutno imaju dvije sindikalne liste – PPDIV-ova i zajednička HUS-a i SINPOD-a, a kako neslužbeno doznajemo sindikati su se već dogovorili o podjeli funkcija u radničkom vijeću ali i o zamjeni Ksenije Horvat kao radničke predstavnice u Nadzornom odboru kompanije.

Izvor: Radio Drava

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

kaos na cestama

Kakav lik! Pijan k’o zemlja vrludao po mraku na električnom romobilu

Susjedna Policijska uprava Varaždinske županije imala je pune ruke posla tijekom proteklog vikenda. Policijski službenici iz Ludbega u nedjelju su...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×