12.9 C
Koprivnica
Subota, 27. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
SOKOLOVAC

Nova škola s dvoranom ove jeseni spremno će dočekati svoje učenike
N

Ne propustite

Izgradnjom objekta bit će omogućeno održavanje nastave u jednoj smjeni za 218 učenika.

Župan Darko Koren i direktor tvrtke MOD d.o.o. Stjepan Njegač potpisali su u Županijskoj upravi Ugovor o javnoj nabavi radova IV. faze izgradnje škole i sportske dvorane Osnovne škole Sokolovac.

Riječ je o zadnjoj fazi izgradnje ove škole i sportske dvorane, a vrijednost ovog ugovora je 4.178.331,88 kuna s PDV-om. Uključuje građevinsko-obrtničke radove na postojećoj zgradi škole, denivelaciju kuhinje i wc za invalide, građevinsko-obrtničke radove na dvorani, elektroinstalacije, uređenje okoliša i strojarske instalacije. Završetak radova planiran je ove godine, a do sada je u izgradnju škole i sportske dvorane ukupno uloženo gotovo 8 milijuna kuna.

– Osim ugovora o izgradnji, potpisali smo i ugovor o nadzoru vrijedan 50.000 kuna. To znači ulazak djece u novu dvoranu ove jeseni, te bolje uvjete za rad i učenje u zgradi škole – rekao je župan Koren.

Potpisivanje ugovora // Foto: kckzz.hr
Potpisivanje ugovora // Foto: kckzz.hr

Ukupna površina dogradnje škole je 540 metara kvadratnih, dok je površina sportske dvorane 795 metara kvadratnih. Izgradnjom objekta bit će omogućeno održavanje nastave u jednoj smjeni za 218 učenika koliko ih u ovoj školskoj godini polazi Osnovnu školu Sokolovac.

Potpisivanju ugovora nazočili su zamjenik župana Darko Sobota, pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, znanost, sport i nacionalne manjine Branka Cuki i viša savjetnica za provedbu kapitalnih projekata u školstvu Ana Mušlek.

Dodajmo kako je u zadnjoj fazi izgradnje i škola u Legradu, koja će također ujesen primiti učenike u svoje nove prostore. Ukupna vrijednost ovog projekta je 17,5 milijuna kuna.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Svečana sjednica

Prekrasna Mirjana i ovog puta oduševila, jedan odjevni komad odjeće posebno se istaknuo

Ove srijede Križevci su slavili rođendan. Tako su brojni uzvanici iz ormara izvukli prekrasne modne kombinacije. Ravnateljica koprivničkog Doma zdravlja, Mirjana...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×