15.1 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Stotinjak ljubitelja Coolinarke na tradicionalnom druženju u Štaglju
S

Ne propustite

U Podravkinom gastronomskom centru Štagelj u subotu se održalo već sad tradicionalno „Cool okupljanje“ vjernih korisnika i uredništva podravkine web stranice www.coolinarka.com . Subotnje okupljanje bilo je treće po redu u ovom gastronomskom centru, a osim korisnika iz Hrvatske, susretu su se odazvali i ljubitelji ove stranice iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Slovenije.

– Današnjem susretu odazvalo se otprilike 90-ak, uglavnom korisnica, ove web stranice, no većina gostiju došla je u pratnji svojih obitelji tako da je ukupna brojka gostiju i puno veća – rekla je jedna od organizatorica Karmela Karlović.

 

Inače, okupljanja ovakve vrste nastala su na inicijativu samih korisnika i nastavak su “online“ druženja na Coolinarika.com.

– Ovo je odlična prilika da se korisnici koji su se međusobno upoznali preko interneta, samoinicijativno viđaju i druže uživo. Osim ovog okupljanja, godišnje se održi i do desetak ostalih velikih Cool okupljanja, u Hrvatskoj i izvan nje, prilikom kojih se sklapa puno novih prijateljstava – objasnila nam je Karmela.Foto: Ivan Brkić

Osim za druženja, ovakva okupljanja idealna su i za razmjene iskustava u pravljenju raznih slastica, a na njima se uvijek nešto novo može i naučiti tako da je u subotu svima bilo prezentirano kako se prave tanka tijesta za bureke i savijače.

Podravkina web stranica www.coolinarka.com ušla je u osmu godina postojanja, a ovakva okupljanja samo su dokaz koliko je popularna u Hrvatskoj, ali i izvan nje.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Svečana sjednica

DAN OPĆINE Brojni uzvanici u Rasinji, načelnik Kolman: Iza nas je najizazovnija godina, ravnomjerno razvijamo cijelu općinu

Mještani Općine Rasinja danas slave Dan općine, a u tom povodu u 11 sati održana je i koncelebrirana sveta...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×