33.5 C
Koprivnica
Subota, 27. srpnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Gradonačelnik ove godine ima čak tri službena vina
G

Ne propustite

Gradonačelnik Zvonimir Mršić ove će godine imati čak tri službena vina – po jedno u svakoj vinskoj kategoriji.

Na izložbi vina podravskog kraja, koju je organizirala Udruga ‘Fran Galović’, Zvonimir Mršić je od stolnih vina izabrao graševinu vinarije Pomona Marijana Grudića. Među voćnim vinima je izabrao kupinovo vino Josipa Bubala, a od desertnih pinot sivi berbe prosušenih bobica iz 2008. nagrađivanog Zlatka Sonnenscheina.

 

U krugovima vinara ovakav potez koprivničkog gradonačelnika naišao je na odobravanje, jer je to prvi put da je za laskavu titulu izabrano vino iz svake kategorije.

Gradonačelnikova vina – osim što su dio gradskih protokolarnih poklona, točit će se tijekom svečanih prilika, poput domjenka za Dan grada. Spomenimo još da je od 107 pristiglih vinskih uzoraka njih samo 13 proglašeno zlatnima. Srebrne medalje dobilo je 76, a brončane 14 vina.

Izvor: Radio Koprivnica

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Vruća subota

FOTO/VIDEO Vruću koprivničku špicu zagrijale ljetne odjevne kombinacije

Visoke temperature u nisu zaustavile mnogobrojne građane da prijepodnevne sate provedu u središtu grada. Zrinski trg u Koprivnici tako je...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×