12.9 C
Koprivnica
Subota, 27. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Uklanjanje stradale životinje vlasnik plaća 125kn
U

Ne propustite

Kao što mu je to zakonska obveza Grad Koprivnica još od 2003. godine organizira hvatanje životinja koje se kreću bez nadzora te uklanjanje lešina s prometnica. I ove će godine za Grad to raditi Veterinarska stanica Koprivnica, rekao je zamjenik gradonačelnika Dražen Pros.

„Cijena usluga je zapravo nepromijenjena, a to znači da za hvatanje i zbrinjavanje napuštenih i izgubljenih životinja cijena je 151,00 kn bez PDV-a po životinji, a za  sakupljanje i neškodljivo uklanjanje tih stradalih životinja s prometnica je 125,00 kn bez PDV-a. Ukoliko se utvrdi i i pronađe vlasnik uhvaćene ili stradale životinje na prometnicama, trošak će snositi vlasnik te životinje.“

I dok će kod čipiranih životinja, prvenstveno pasa, biti lako utvrditi identitet vlasnika, pa onda i odgovornost, pitanje je kako će identificirati vlasnike onih životinja koje nemaju usađen čip.

tekst: Radio Drava

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Svečana sjednica

Prekrasna Mirjana i ovog puta oduševila, jedan odjevni komad odjeće posebno se istaknuo

Ove srijede Križevci su slavili rođendan. Tako su brojni uzvanici iz ormara izvukli prekrasne modne kombinacije. Ravnateljica koprivničkog Doma zdravlja, Mirjana...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×