23.2 C
Koprivnica
Četvrtak, 2. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Slaven Belupo: U subotu se od igračke karijere oprašta Dalibor Poldrugač
S

Ne propustite

Slaven Belupo u subotu će zaključiti prvenstvenu sezonu, a koprivnički gost bit će momčad Osijeka.

Od dresa Slavena i aktivne igračke karijere tom prilikom će se oprostiti Dalibor Poldrugač, dugogodišnji defenzivac Farmaceuta, koji je ostavio dubok trag u koprivničkom prvoligašu.

– Jedva čekam da počne utakmica. Veselim joj se, nisam nimalo tužan, jer sam dobro promislio o svojoj odluci. U nogometu sam 27 godina, od toga sam 18 godina bogate profesionalne karijere odradio u Hrvatskoj. Zadovoljan sam svime što sam napravio i osvojio, a sretan sam što se opraštam upravom u mom klubu, u kojem sam proveo osam godina. Naglasio bih da se ne opraštam od nogometa, nego od igranja, a nogomet je moj život i u njemu ću ostati i dalje – rekao je Poldrugač, koji na svom oproštaju očekuje i velik broj prijatelja i suigrača iz klubova u kojima je nastupao (Dinamo, Zagreb, Slaven Belupo…).

110520-poldrugacObično su utakmice Slavena Belupa i Osijeka u Koprivnici bile otvorene i efikasne, a uspješniji je bio domaćin. Farmaceuti imaju devet pobjeda i tri remija, dok su pet puta slavili Osječani. Razlika pogodaka je 35:24 za Slaven.

– Očekujem ozbiljan pristup, dobru utakmicu i pobjedu. Vjerujem da će publika pozdraviti Poldrugača i zahvaliti mu za sve što je dao klubu, a nadam se da ću na ovoj utakmici moći pružiti priliku i nekima od mlađih igrača iz juniorske momčadi – rekao je trener Roy Ferenčina.

Slaven Belupo i Osijek igraju u subotu na Gradskom stadionu u Koprivnici s početkom u 19 sati, kad počinju i preostale utakmice posljednjeg, 30. kola Prve HNL: Hrvatski dragovoljac – Zagreb, Hajduk – Lokomotiva, Cibalia – Istra 1961, Karlovac – Šibenik, Varaždin – Inter, Rijeka – Zadar, Dinamo – Split (HTV 2).

SLAVEN BELUPO (4-2-3-1): Rodić – Purić, Kokalović, Maras, Bagarić – Poldrugač, Milardović – Mujanović, Vojnović, Havojić – Benko. TRENER: Roy Ferenčina.

PRIČUVE: Nurković, Geng, Šestak, Poljak, Poredski, Bušić, Brlek.

NEDOSTAJU: Frljužec (tri žuta kartona), Gregurina, Jurakić, Nynkeu, Papa, Gregurina (ozlijeđeni).

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Zanimljiv vikend

[ČETVRTA NL] Imbriovčani žele pomrsiti račune Tehničaru, Molvarci se bore za čast, Legradu nova teška utakmica

Pet kola ostalo je do kraja još jedne sezone u 4. Nogometnoj ligi Bjelovar - Koprivnica - Virovitica. U...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×