15.9 C
Koprivnica
Nedjelja, 5. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Dom za starije i nemoćne osobe Koprivnica

Uz pjesmu proslavili Dan obitelji
U

Ne propustite

Na dan obitelji koji se održava 17. svibnja štićenici Doma za starije i nemoćne osobe Koprivnica zajedno s članovima Kluba Mariška uživali su uz glazbeni program.

Bogat program priredili su Klapa Koprivnica, Mažoretkinje grada Koprivnice i pijanist Luka Varmuž zajedno s Mješovitim pjevačkim zborom umirovljenika, recitatorskom grupom, VIS-om „Seniori“ i polaznicima tečaja engleskog jezika Kluba „Mariška“.

Prisutne su pozdravile Vesna Križan i Verica Šarlija, osim što su čestitale obiteljima štićenika i članovima kluba naglasile su  važnost obitelji, vrijednosti, pouzdanost i povjerenje koje učimo i dobivamo u obitelji.

Publika je uživala u izvedbama pjesama VIS-a „Seniori“ „Samo jedan je dom“, „Ćale moj“ odlične Klape Koprivnica, recitaciji „Život je dar“ i „Our family“ i recitaciji na engleskom polaznika tečaja engleskog jezika Kluba Mariška.

Uz glazbeni program štićenici Doma i njihove obitelji mogli su pogledati i radove Kreativne radionice Kluba.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Dobro je prošlo

Zapalio se traktor na obiteljskom imanju, šteta je golema

U Donjoj Rijeci, naselju na području Općine Gornja Rijeka jučer je na obiteljskom imanju izgorio traktor zbog kvara električnih...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×