33.5 C
Koprivnica
Subota, 27. srpnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

FOTO: Brzina i alkohol uzrokovali novu prometnu nesreću
F

Ne propustite

Sinoć se u Podravskim Sesvetama dogodila prometna nesreća u kojoj su dvije osobe zadobile tjelesne ozljede – jedna teške, druga lakše. Do nesreće je došlo kada je vozilo koprivničkih registraskih oznaka u blagom zavoju udarilo u šaht, koji se nalazi uz cestu, te je uslijed toga sletjelo u voćnjak gdje se nastavilo kretati. U svojoj „avanturi“ po voćnjaku, vozač je prvo iščupao stablo jabuke, potom je udario u trešnju te se zaustavio na trećem drvetu u koje je udario izravno prednjim djelom automobila.

Uslijed udara u drvo, i vozač (koji je iz Pitomače), i suvozač (iz Podravskih Sesveta) ostali su prikliješteni u autu te su ih izvukli djelatnici Javne vatrogasne postrojbe koji su ubrzo stigli na mjesto događaja. Obje osobe prevezene su u koprivničku Opću bolnicu gdje je utvrđeno da je vozač zadobio teške tjelesne ozljede, a suvozač je imao nešto više sreće i nije zadobio ozbiljnije ozljede.

Kao i u većini ovakvih slučajeva, tako su i za ovu nesreću „glavni krivci“ alkohol i brza vožnja. Kod suvozača je izmjerena količina alkohola iznosila 2,56 g/kg, dok vozač nije mogao biti testiran i njegovi podaci znat će se naknadno.

Prema pričama očevidaca, dva prijatelja su jedno izvjesno vrijeme provela u kafiću te je za povjerovati kako je i vozač bio pod utjecajem alkohola.

Foto: Ivan Brkić

{vsig} vijesti/06-2011/110601-prometna{/vsig}

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Vruća subota

FOTO/VIDEO Vruću koprivničku špicu zagrijale ljetne odjevne kombinacije

Visoke temperature u nisu zaustavile mnogobrojne građane da prijepodnevne sate provedu u središtu grada. Zrinski trg u Koprivnici tako je...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×