33.5 C
Koprivnica
Subota, 27. srpnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Koprivnicu posjetili djelatnici Dječjeg vrtića Ptuj
K

Ne propustite

U prostorijama Grada Koprivnice, u subotu, 4. lipnja 2011. godine gradonačelnik Zvonimir Mršić primio je djelatnike iz Dječjeg vrtića Ptuj iz Slovenije. Riječ je o uzvratnom posjetu obzirom da je prošle godine Dječji vrtić Ptuj u Sloveniji posjetila Udruga odgojitelja dječjih vrtića Koprivničko-križevačke županije.

Gradonačelnik Zvonimir Mršić ukratko im je predstavio Grad Koprivnicu te istaknuo „Ponosni smo na to što se radi u vrtiću zato jer je to temelj i preduvjet kvalitete života u gradu i upravo kvaliteta odgoja koja se djeci pruža u dječjem vrtiću rezultira time da u Gradu Koprivnici imamo krasnu generaciju u osnovnim školama, srednjim školama i ljude koji se vraćaju s fakulteta u svoj grad gdje imaju potrebu raditi, doprinositi i  brinuti se o zajedničkoj imovini, a to je nešto što se stvara i gradi od vrtića.“

 

Udruga odgojitelja dječjih vrtića djeluje na području Koprivničko-križevačke županije i u tri godine koliko udruga radi organizirala je nekoliko stručnih skupova i edukacija i ono što   je najvažnije da se razmjenjuju iskustva i van granica Hrvatske i podiže razina osposobljenosti i znanje odgojitelja u predškolskim ustanovama.

Djelatnici dječjeg vrtića Ptuj obišli su kulturne znamenitosti Grada Koprivnice kao i tri objekta u sklopu dječjeg vrtića „Tratinčica“, te razmijenili  iskustva i kurikulume predškolskog odgoja Slovenije i Hrvatske.

Prema riječima predsjednice Udruge odgojitelja dječjih vrtića Koprivničko-križevačke županije, gđe. Vesne Draganić uzvratni posjet je bio vrlo uspješan, a suradnja će se nastaviti i dalje te proširiti na dječji vrtić „Tratinčica“ Koprivnica.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Vruća subota

FOTO/VIDEO Vruću koprivničku špicu zagrijale ljetne odjevne kombinacije

Visoke temperature u nisu zaustavile mnogobrojne građane da prijepodnevne sate provedu u središtu grada. Zrinski trg u Koprivnici tako je...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×