12.6 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Dodijeljena su sredstva

Evo koje su križevačke udruge od grada dobile najviše novaca za projekte
E

Ne propustite

U području kulture dobivenim iznosom prednjači udruga K.V.A.R.K.  koja je za projekt Klub kulture – multimedijalni centar dobila 34.000 kuna te 9.000 kuna za Culture Shock Festival.

Objavljeni su rezultati Javnih natječaja za financiranje programa/projekata udruga od interesa za grad Križevce u 2016. godini.

U području socijalne skrbi, zdravstva i humanitarnih djelatnosti najveći pojedinačni iznos od 25 tisuća kuna dobila je Udruga matice umirovljenika i starijih osoba za projekt Unapređenje života članova Udruge matice umirovljenika i starijih osoba Križevci i značajna uloga Kluba dnevni boravak.

Udruga Maslačak dobila je 15 tisuća kuna za Klub Maslačak,  a Glas Mladih Križevci 8.000 kuna za Volonterski centar Link.

U području kulture dobivenim iznosom prednjači udruga K.V.A.R.K.  koja je za projekt Klub kulture – multimedijalni centar dobila 34.000 kuna te 9.000 kuna za Culture Shock Festival. Gradski puhački orkestar dobio je 27.000 kuna za godišnji program, a Križevačke mažoretkinje 20.000 kuna za domaćinstvo državnog prvenstva.

U području sporta i rekreacije dijelilo se ukupno 16.000 kuna koje su podijelili Savez izviđača Križevci, Društvo za uzgoj malih životinja i Off road klub Križevci.

Kompletne rezultate i financijska sredstva po programima/projektima svih udruga možete pogledati ovdje.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Upravo

FOTO Sudar Mercedesa i Škode na poznatom koprivničkom raskrižju, policija je na terenu

Prometna nesreća dogodila se maloprije na raskrižju Starogradske ulice i Ulice kraljice Jelene u Koprivnici. Kako doznajemo, sudarili su se...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×