TISUĆU DANA NA JADRANSKOM MORU

Članovi udruge Maslačak uživali u ljetnim radostima na Krku zahvaljujući Valamarovom donacijskom programu

Valamarov donacijski program Tisuću dana na Jadranskom moru već šestu godinu za redom omogućuje djeci s posebnim potrebama, djeci slabijeg imovinskog stanja i djeci s određenim zdravstvenim poteškoćama ljetovanje i najčešće prvi susret s morem. 

12:22h
0
Foto: Udruga Maslačak

Članovi Udruge osoba sa intelektualnim poteškoćama Maslačak iz Križevaca uživali su u ljetnim radostima na Krku u sklopu donacijskog programa Tisuću dana na Jadranskom moru.

Naime, Valamarov donacijski program Tisuću dana na Jadranskom moru već šestu godinu za redom omogućuje djeci s posebnim potrebama, djeci slabijeg imovinskog stanja i djeci s određenim zdravstvenim poteškoćama ljetovanje i najčešće prvi susret s morem.

Djeca i mladi iz Udruge Maslačak svoje ljetovanje proveli su u Corinthia Baška Sunny hotelu u Baški na otoku Krku. Boravak na moru pomogao im je u socijalizaciji, usvajanju tehnika plivanja te stvaranju uspomena za cijeli život.

Foto: Udruga Maslačak

– Zahvaljujemo Valamaru na ovako predivnom boravku na moru. Svi su bili vrlo sretni tijekom cijelog boravka, ne samo zbog činjenice da velika većina dugo nije bila na moru već i zbog ljubaznog osoblja koje je boravak učinilo potpunijim. Ljetovanje i aktivnosti su zasigurno pomogle našim Maslačcima u rehabilitaciji, usvajanju novih znanja i podizanju
samopouzdanja – izjavila je predsjednica udruge Tamara Premuš.

Tisuću dana na Jadranskom moru provodi se u okviru Valamarovog krovnog programa društveno odgovornog poslovanja Veliko srce Valamara. Ovaj donacijski program do sada je omogućio ljetovanje za oko 2400 djece iz cijele Hrvatske.

Valamar Riviera je za program Tisuću dana na Jadranskom moru nagrađena Ponosom Hrvatske, prestižnom nagradom za humanitarna djela čije dobitnike biraju sami građani.