EPODRAVINA I ĐURĐEVAČKA TZ

Darujemo vam dvije ulaznice za stand up show Dobra večer, došao sam po vašu kćer

Predstava na ljetnoj pozornici Doma kulture Đurđevac počinje u 20.30 sati. Ulaznice po cijeni od 20 kuna možete kupiti u Restoranu i pivnici Stari grad

21:00h
0
Foto: TZ Grada Đurđevca

S prvim danom kolovoza u Đurđevcu je počeo Summer Cock festival u sklopu kojeg će Đurđevčani i posjetitelji grada Picoka moći uživati u raznovrsnom zabavnom sadržaju do polovice rujna.

Prvi programi već su održani, a u nedjelju, 7. kolovoza, u Đurđevcu gostuje Kerekesh teatar sa stand up showom Dobra večer, došao sam po vašu kćer. 

– Ta rečenica teško pada svakome tko ima kćer i ubrzo postaje noćna mora svakog tate koji nije spreman pustiti svoju kćer u ralje života. Ovaj stand up nastao je nakon Janove akupunkture mozga za vrijeme jedne vožnje po autocesti ZG-ZG. Nastao je iz straha, ljubavi i potrebe da se publika nasmije na račun patnika kojem nema pomoći – objašnjavaju iz Kerekesh teatra sadržaj svoje komedije.

Predstava na ljetnoj pozornici Doma kulture Đurđevac počinje u 20.30 sati. Organizator predstave je Gradska knjižnica Đurđevac i Turistička zajednica Grada Đurđevca. Ulaznice po cijeni od 20 kuna možete kupiti u Restoranu i pivnici Stari grad.

U dogovoru s TZ Grada Đurđevca vaš najdraži portal ePodravina daruje dvije osobe s po jednom kartom. Kako bi ih se dočepali, morate nas pronaći na facebooku ePodravina i slijediti pravila. Sretno!